SPA-weekend

 
 
När jag fyllde 30 så fick jag en helt fantastisk present av våra vänner Madde och Robin. Nämligen en spa-helg på Selma SPA i Sunne. Kan fortfarande inte förstå att jag fick en sån present! Det kändes nästan för mycket för att ta emot. O när man sagt det så har man bara fått "Det är du värd" som svar. Hur fina vänner är inte det? <3 
 
Iallafall, denna helgen var det dags att utnyttja presenten så det var jag och Madde som åkte i lördags vid 10 på morgonen. När vi kom fram så var vårt rum klart så vi kunde checka in och ställa in våra saker direkt. Jättebra! Vi bytte om till träningskläder och gick direkt till gymmet. Där var vi dock inte så länge för vi insåg att det blev mitt i lunchen och dit ville vi inte komma svettiga i träningskläder. Lunchen blev buffé i restaurangen och det var jättebra mat :) Efter lunchen blev det bad och där blev vi kvar hela eftermiddagen och senare in på kvällen. Till en början var det inte alls speciellt avslappnande då det var extremt mycket folk där. Kändes mer som vi hamnat på ett badhus med mycket liv och rörelse. Senare på eftermiddagen lugnade det som tur var ner sig och det blev så där lugnt och mysigt som man vill att det ska vara. Efter 20 var vi dock tvungen att gå upp och göra oss klara för middagen kl 21.00. 3 rätters middag blev jag också bjuden på och maten var jättegod även där! Vi landade på rummet igen strax innan midnatt och då var vi bra trötta båda två. Vi slog på melodifestivalen på ipaden men ingen av oss kollade nog så jättenoga. Blev lite snack om allt och inget tills vi däckade båda två. Proppmätta och supertrötta!
 
Söndagen började med min favorit, hotellfrukosten. Deras frukost är verkligen något alldeles extra. Så himla gott! Efter frukosten blev det mer bad tills det var dags att checka ut vid 12. Då lämnade vi bagaget i bagagerummet och fortsatte bada tills klockan var efter 15. Då kände vi oss nöjda, duschade och åkte hem. 
 
Återigen, stort TACK för denna helgen <3