Ny fotografering

Hej igen!

Så har vi hunnit till mitten av september och jag har fortfarande inte hunnit redigera sommarens bilder vilket medför att jag inte hunnit blogga om något vi gjort i sommar i princip! Får se om det kommer lite semesterminnen så småningom :)

En ny vecka har dragit igång igen och en toppenhelg är till ända!

I fredags var jag ledig som vanligt men på eftermiddagen kom min kusin med familj och hälsade på en snabbis! Julia och deras Ellie är lika gamla så det är jättekul aTT se dom leka och lära känna varann :) när dom åkte hem åkte jag in till jobbet för att möta upp alla arbetskollegor för en after work ordnad av företaget. Vi åkte båtbuss till Mariebergsskogen där vi blev bjudna på god mat på terassen! Jättetrevligt hela kvällen men det blev ganska tidigt för på lördag kl 11 var vi bjudna på dop för lille Isak! Jättefint dop och väldigt god fika efteråt! Tårtan som mamma Zarah gjort var ju bara hur fin som helst! På kvällen blev det en spontan drinkkväll med Madde! Killarna var hemma hos dom för att kolla hockey så vi satt här ute på altanen och pratade om allt och inget! Så himla trevligt och timmarna bara sprang iväg! Klockan var efter 03 när hon gick hem :)

Söndagen började med besök från Anna och Camilla! Även där pratades bort en massa timmar och det var väldigt trevligt och massa energi tankandes! När dom åkt hem åkte jag med svärmor till Ikea! Hon skulle köpa skåp och tv-bänk så jag följde med och hjälpte henne! Bilen var bokstavligen fullproppad när vi åkte hem igen! Haha!

Idag efter jobbet var det dags för ännu en dopfotogrsfering! Denna gången på lille Isak! Världens gladaste och charmigaste lille kille! :)

 

 

 
1
linda

Gud så fint!

Svar: Tack snälla :)
anna