Långfredagen

Långfredagen började som alltid nu för tiden med äggpromenaden. Denna tipspromenad på några kilometer har vi gått sedan jag var liten och det är en kul tradition att hålla vid liv tycker jag. Dessutom går ju typ resten av Grums också så man träffar alltid en massa kända ansikten. Kul! Vi gick tillsammans med mina syskon och Tobbe likt förra året. Det kanske blir den nya tradionen? ;) I år delade vi på en kupong jag och Fredrik ( eftersom man får ägg för varje rätt svar och varken jag eller Fredrik äter ägg kändes det som det räckte med en kupong till oss) och Julia fick en egen med barnfrågor. 9 rätta svar (av 12) fick vi ihop i år. Det är det mesta vi fått sedan vi började gå tillsammans så det var kul :) Alla barn får godispåse och Julia fick själv gå fram och hämta sin. Ganska så nöjd unge kan jag säga :) 

 
 
 
 
 
 
 
 
I det gula huset i bakgrunden gick jag mellanstadiet. Känns så konstigt att Julia nu lekte på samma ställen som jag gjorde för många år sedan :)
 
När vi kom hem blev det lite pysslande inför kvällens grillmiddag och sedan var det dags för kalas för Nina som fyllde år dagen innan :) Där blev vi bjudna på jättegod pastasallad med tårta som efterrätt. Så när vi åkte hem för att förbereda grillning var man ju inte direkt hungrig :) 
 
Som sagt, grillning på kvällen med Malin och Tobbe. Killarna skötte grillen och det gjorde dom riktigt bra! Det blev verkligen supergott. Tanken var ju också att vi skulle sitta ute på altanen och äta men det fick vi skippa då vädret inte riktigt var på vår sida. Det regnade till och från hela dagen. Men men det spelade inte så stor roll för vi hade supertrevligt iallafall. Det är så kul att umgås med dom för det är aldrig några sura miner, spydigheter eller andra otrevligheter. Bara lättsamt och trevligt hela tiden :) När vi sedan drog igång att faceswapa med MSQRD appen så spårade det helt. Herregud va vi skrattade!