Skridskopremiär

 
Julia fick ett par skridskor av morbror Pontus i julklapp! Idag var det äntligen dags att testa på dom och se vad hon tyckte om det. Pontus var med och åkte med henne och gammelfarmor var med som publik! Hon var intresserad i början och verkade tycka det skulle bli kul. Vi har ju pratat ett tag om att hon skulle åka skridskor med Pontus och det har hon sett fram emot! När dom kom ut på isen var det dock en annan femma. Hon fullständigt vägrade att sätta ner fötterna på isen så Pontus fick åka runt och bära på henne hela tiden! En enda gång lyckades han få henne att ställa sig på isen men det var en väldigt kort stund! Nästa gång han prövade bara vek hon benen och skulle absolut inte stå själv. Vi får nog säga bättre lycka nästa gång tror jag :) Men nu har hon testat iallafall och förhoppningsvis så är det inte riktigt lika läskigt nästa gång :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selma Spa

 
 
I år fyller Löfbergs 110 år så vi blev inbjudna till Selma Spa från fredag till lördag för att fira detta. Jag har aldrig varit där innan så det var kul att få åka dit! 
 
 
 
 
 
Jag och Fredrik valde att ta egen bil istället för att åka med bussarna så vi kunde åka direkt till Sunne istället för att åka en omväg till Karlstad. När vi kom dit möttes vi av en jättefin och pyntad lobby där vi bjöds på välkomstdrink och frukost. Sedan var det sittning fram till lunch och efter lunch fick vi lyssna på Clas Hallberg. En föreläsare som mer kändes som en stand-up komiker. Så otroligt rolig och jag skrattade så tårarna rann typ hela tiden! Han skulle komma till Karlstad och Scalateatern i april så jag funderar starkt på att boka biljetter dit för så bra var det! När han hade avslutat så var dagen slut och vi fick våra rum. Mitt och Fredriks rum var helt häpnadsväckande. Vi som delade rum fick suiter och ja, vart ska man ens börja. När man kom in möttes man av ett stort vardagsrum och till vänster ett badrum med hörnbadkar. Gick man upp för trappan så kom man till sovrummet och den lilla toaletten. Dessutom fanns det en rymlig balkong med utsikt över fryken. Nu var det lite för kallt att sitta där men på våren lär det vara helt underbart! 
 
 
 
Kl.19.00 var det dags för mingel innan middagen och därefter serverades middagen, lagad av svenska kocklandslaget. Efter middagen blev det fest och dans hela natten. Ja eller typ iallafall. Längtade allt tillbaka till vårt fina rum en hel del ;) Var underbart att krypa ner där i den sköna sängen bland dom ljuvliga hotellakanen och jag sov som ett litet barn hela natten! :)
 
Härifrån fick systemkameran stanna på rummet så ni får stå ut med dessa helkassa mobilbilder istället :)
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter började såklart med hotellfrukost! Typ det bästa när man bor på hotell :) Utcheckning var klockan 10 men när bussarna återvände till Karlstad stannade jag och Fredrik kvar några timmar och utnyttjade Spa-avdelningen. Vi satte oss i bubbelpoolen och där blev vi typ kvar. haha! Vi varvade dock lite med bad i utomhuspoolen också. Så underbart och avslappnande så det finns inte! Jag som dessutom älskar att bada (kanske var en fisk i ett tidigare liv, haha!) trivdes verkligen otroligt bra där! Hade det inte varit för att vi skulle hem och hjälpa svärföräldrarna så hade jag kunnat stanna hur länge som helst! Tack Löfbergs för denna vistelse. Det kommer jag leva länge på :) 

RSS 2.0