Tillbaka efter semester

Hej igen!
 
Nu har bloggen och jag verkligen tagit semester på riktigt. Idag jobbade jag första dagen igen efter en lång och härlig semester så då är det kanske på plats att jag drar igång bloggen lite igen!
 
Jag har såå mycket roliga saker från sommaren att visa och jag tänker ofta på att jag ska blogga om mycket olika saker. Tyvärr räcker tiden sällan till och bildredigeringen ligger efter otroligt mycket. Har haft flera fotouppdrag under sommaren och redigering på dom har självklart gått före mina sommarbilder :) 
 
Vi har iallafall haft en underbar sommar och semester. Vädret har väl inte direkt visat sig från sin bästa sida, milt sagt! Men vi har haft det väldigt bra ändå! Vi tänkte dra igång med panelbyte på halva huset denna sommar men av olika anledningar blev det inte så och det kan jag väl tycka känns ganska trist. Hade gärna velat göra en del av det denna sommar så det inte blev så mycket kvar till nästa sommar. Men men nu blev det inte så och på grund av det har vi kunnat göra mer saker och rest mer och det har verkligen varit underbart. Vi har bland annat varit på Astrid Lindgrerns värld, I Stockholm på Västkusten. Förutom det tog vi en dagstur till Töcksfors och en bilkyrkogård i närheten, vi har badat och solat, grillat och umgåtts med vänner och fixat och grejat lite med huset (ja för helt still har det ändå inte stått på den fronten :)) Dessutom har jag fotat inte mindre än två bröllop! Det känns faktiskt väldigt stort, och självklart jätteroligt :) 
 
Så håll utkik här inne för jag tänkte försöka uppdatera lite med olika inlägg på vad sommaren har innehållit :) 
 
 

RSS 2.0