Höstfotografering


 
Förra helgen fick jag äntligen till höstfotograferingen på Julia som jag haft så många planer i mitt huvud på! Det är verkligen extra roligt att fota på hösten med alla fina färger! Blev rätt många bilder (som alltid när jag fotar :)) så jag delar upp dom lite i olika inlägg! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

 
Så var det måndag igen och ännu en toppenhelg är över. Fredagen började vi med besök från Linda och Selma. Var alldeles för längesen vi sågs så det var väldigt kul att få till en lekdejt igen. På kvällen åkte jag hem till Anna för tjejmiddag med henne och Camilla. Timmarna sprang iväg och vi hade verkligen så trevligt! 
 
Lördagen började redan kl 7 då vi gick upp och gjorde oss klara för en heldag med Malin, Tobbe och Pontus på Vingåkers factory outlet, följt av ett par timmar på Mariebergs köpcentrum. Julia var hemma hos farmor och farfar hela dagen och hade jättekul :)
 
Söndagen gick i höststädningens tecken på förmiddagen. Nermontering av studsmatta och gungor följt av rensning av garage och annat fix som ska göras inför vintern. Efter middagen blev det äntligen höstfotografering av Julia som jag längtat så efter. Man får passa på medan hösten bjuder på soligt och fint väder! Kvällen avslutades i soffan med säsongsstart av Solsidan följt av världens bästa Bron! 
 
 

Hösten är vacker

 
Igår efter att jag hämtat Julia från dagis tog vi en liten tur till en lokal badplats för att fota lite fina höstbilder. Naturbilder är inte min grej och jag får inte alls till det och tycker i ärlighetens namn inte att det är kul heller, men nu när det är så fantastisk fint ute med alla färger och solen som lyser upp och förstärker ännu mer kunde jag ändå inte låta bli att försöka. Blev väl några naturbilder men flest blev det på Julia ändå! Hon tyckte det var jättespännande att vara vid vattnet, att känna om det var kallt och greja med pinnar och löv vid vattenkanten. Dessutom så fanns det ju en liten lekställning där så där höll hon till ett bra tag :)
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

En fredag med min lilla loppa!

 
Fredag idag och som vanligt min lediga dag. Värdesätter verkligen dom här dagarna tillsammans med Julia. Speciellt dom veckorna som nu när jag jobbat eftermiddag och knappt träffat min Julia på hela veckan.  Imorse fixade hon iordning mat åt mig i sin lilla spis som vi har i köket. Köttbullar stod på menyn (som varje gång, haha!) och hon pysslade så fint. Tog på sig sin lilla grytlappsvante på ena handen och en handduk i andra för att ta ut den varma brickan ur den lilla ugnen. "Uhh varmt" utbrister hon när hon plockat ut den och börjar blåsa på maten! Sedan ropade hon att maten var klar och det var dags att smaka! Det är så kul att bara sitta och titta på henne. Hon kan så mycket och jag får gång på gång se hur hon lärt sig nya saker. Dom snappar verkligen upp mycket dom små liven <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Strumpor är ingen hit tycker Julia och därför får tydligen inte mamma heller ha strumpor :)

Min tjej!

 
Min lilla stora tjej påväg hem till moster och Tobbe i lördags. Det vankades sleepover för hennes del och skrållen skulle givetvis med! Hon har inte visat något intresse för docker överhuvudtaget men nu börjar det ändras lite. Mamma dockfantast har ju hoppats lite på det men ändå inte tryckt på om dockorna. Hon har fått några enstaka dockor men även en massa andra saker och dockorna har fått ligga där tills eller om hon själv velat leka. Såklart! 
 
 
 
 

Blossa 15

 
 
Visst är årets glöggflaska vacker? Jag dricker inte glögg men som tur är gör Fredrik det så jag kunde köpa den ändå :) Hade kunnat köpa den bara för flaskans skull egentligen men det känns ju bättre om någon kan dricka upp den ;) Tills det är dags att öppna den får den stå och pryda ett skåp i vardagsrummet! 
 

Surprice!

 
Vilken toppenkväll det blev i lördags. För några månader sedan fick jag en idé om att dra ihop Camillas vänner och ordna en överraskningsmiddag för henne då hon snart åker till USA och blir borta i flera månader. Kollade med två av hennes vänner och dom tyckte liksom jag att det lät som en jättebra idé. Vi började planera och fixa så det skulle bli så bra som möjligt. O så bra det blev! En av dom bästa och trevligaste kvällarna jag haft på länge! Hanna fixade en supergod fördrink sedan lagade vi maten tillsammsns (mest Anna och Hanna, haha! :)) och det blev såklart american style med hamburgare, pommes, lökringar och massa annat typiskt amerikanskt. Det blev jättegott och det tog ett bra tag innan vi orkade smaka på efterrätten. En Pecanpaj som Anna gjort. Herregud så god den var! 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0