Mors dag 1

 
Eftersom vi har två familjer och två mammor att fira (förutom mig själv nu för tiden ;)) så kom Fredriks familj hit idag och så firade vi Fredriks mamma! Dom skulle ändå komma hit idag och hjälpa oss med lite grejer så det passade jättebra :) Eftersom regnet öste ner (som vanligt nu för tiden) så blev det inte så mycket gjort som vi tänkt men lite blev det ändå. Plommonträdet sågades ner och stuprännan på baksidan monterades ner. Nu kanske man kan börja måla där snart.. Om det bara kan SLUTA regna nån gång!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johan och Nina hade med lite godis som var vääääldigt intressant :)
 
 

Gumball3000

 
I söndags gick årets Gumball3000 av stapeln i Stockholm. På sin väg till Norge och Oslo åkte dom förbi här och detta ville vi såklart inte missa! Det var fler än oss som ville se detta, och det stod folk överallt längs vägen. Vi satt ute längs vägen först och fick se några fina bilar (och det var även en bra plats ur fotosynvinkel, Viktigt! ;)) men sen kom såklart regnet och fick gå tillbaka till bilen igen. Det var inte lika lätt att hitta en bra plats att se (och fota ;)) från bilen men tillslut hittade vi en perfekt plats precis vid trafikljusen. Där stod dom flesta still en stund och man fick se bilarna jättebra! Jag kunde suttit där hur länge som helst och bara spanat på alla bilar men Julia skulle sova så då fick vi åka hem igen. 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

 
Hej igen!
 
Så var det onsdag och mitt i arbetsveckan för dom flesta. För mig är det dock bara en enda arbetsdag kvar och sedan tar jag helg igen. Så skönt och välbehövligt med alla projekt som vi håller på med här hemma. Idag kom allt virke m.m till altanbygget. Ja golvet då, resten tar vi sen. Men målningen är klar och vi kan snart få ett riktigt altangolv igen. Som jag längtar! Gasolgrill har vi nu äntligen köpt också efter 1 års velande. Känns som att det kan bli ett par grillkvällar här till sommaren :) 
 
Annars har det varit en rolig vecka. Igår var vi uppe hos grannarna här ovanför och Julia lekte med deras två små killar. Även lilla A som bor snett ovanför var med. Dom hade jättekul och åkte rutschkana för hela slanten. Idag kom granntjejen mitt emot och lekte med Julia en stund. Hon är 6 år äldre än Julia men dom leker fint tillsammans iallafall och Julia tycker så mycket om henne! Så kul att det bor så mycket barn runt omkring här :) 
 

Eurovision

 
 
Igår kväll var jag och ett gäng tjejer från jobbet hemma hos Jessica och käkade middag och tittade såklart på Eurovision. Vi har länge pratat om att dra ihop alla tjejer och göra något tillsammans. Igår var det då dags och vi hade verkligen jättetrevligt! Vi samlades hemma hos Jessica vid 19 och tittade på när hon lagade maten (tanken var ju såklart att vi skulle hjälpas åt men flera personer i ett mindre kök resulterade i att vi mest höll oss ur vägen) Inte mig emot som hatar matlagning! Vi blev iallafall bjudna på fläskfilé, klyftpotatis och vitlöksbröd. Supergott! Efter maten kom Marie förbi med sin en vecka gamla dotter. Herregud så liten o sååå söt! Hon sov sig igenom hela besöket och även när vi alla fick hålla henne en stund. Det är svårt att förstå att man haft en egen sån liten tjej för 2 år sedan! 
 
Eurovistion då.. Låtarna var väl rätt superkassa rakt igenom kan jag tycka. Det fanns några som var okej men inte så mycket mer än så, så därför blev det en hel del pratande under låtarna. Måns gjorde ändå ett fantastiskt framträdande även om jag tyvärr inte gillar hans låt alls. Men man kunde ju titta på honom istället ;) Röstningen sen då! Vilken rysare! Jag trodde länge att Ryssland skulle ta hem det då dom hela tiden fick lite högre röster än oss, men helt plötsligt vände det och vi gick om, STORT! Så himla kul att vi efter 3 år återigen tar hem segern! En riktigt bra avslutning på en toppenkväll! :)

Julias 2-årskalas

 
Nu är det nästan 3 veckor sedan Julia fyllde 2. Blev nästan 500 foton från kalaset att gå igenom så redigeringen har väl tagit ett tag om man säger så :) Nu är det iallafall klart och jag kan äntligen visa er lite glimtar från hennes dag. 
 
Malin och Tobbe sov över till Julias födelsedag eftersom vi firade Valborg tillsammans med dom. Det var otroligt uppskattat från födelsedagsbarnet. Glädjen i hennes ögon när hon insåg att "Mali och Botte" var kvar värmde i mitt hjärta <3 Vi började med lite frukost och paketöppning i vår säng, och fortsatte öppna paketen från oss nere i köket. Det var en liten tjej som blev väldigt glad när hon såg alla ballonger! Presenterna verkade också gå hem hos lilla fröken och klotgrillen blev en hit direkt Tobbe monterat ihop den. Efter paketöppning åkte Malin och Tobbe och vi fortsatte med sista förberedelserna innan eftermiddagens kalas. 
 
Vi hade en tjej som var otroligt nöjd under hela kalaset. Mycket uppmärksamhet, presenter, tårta och ja.. ett hellyckat kalas var det helt klart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bebislycka

I söndags fick jag ett väldigt glädjande sms av min vän Anna. Hon och hennes F hade fått en liten dotter! Helt otroligt vilken glädje man kan känna när ens vänner får barn! Stort stort grattis till er lilla tjej :)

2-årsfotografering

 
I söndags var det fint väder (enda dagen) så då passade vi på att åka och fota massa bilder på vår nyblivna 2-åring. Hon var väl kanske inte riktigt lika sugen på fotografering och stegade iväg mot bilen hela tiden och upprepade "åka bilen". Men med lite lockande, tramsande och sjungande fick vi ändå till några bilder, och med det motivet kan det ju verkligen inte bli annat än bra <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så slutade vi fokusera på uppgiften. Haha! 

Julia 2 år

 
Idag är det en stor dag för idag är det världens finaste Julias födelsedag ❤️ 
 
mamma och pappa älskar dig! 
 
 

RSS 2.0