Renovering av garaget

Nu har husrenoveringen legat lite på is ett tag, men i somras tog vi tag i garaget! När vi flyttade in var det betonggolv och helt omålade väggar och tak. Garaget hade väl egentligen ingen jättehög prio (med tanke på allt annat som ska göras i huset) men vi ville ändå få det gjort snabbt då man gärna samlar på sig ganska mycket saker i ett garage och det då blir mycket jobbigare att tömma för målning o.s.v
 
Såhär såg det ut från början (ursäkta röran på bilderna!): 
 
Väggen till vänster målades direkt vi flyttade in eftersom det skulle upp ett nytt element och vattenrör på den väggen.
 
 
 
Vi började med att måla taket vitt. Det tog längre tid än vi trott då vi fick måla måånga gånger! De omålade gipsskivorna sög åt sig väldigt mycket färg! När det var klart satte vi igång med väggarna som också skulle bli vita. Dörren ut till baksidan målades också från grön till vit.
 
När allt var målat och klart kom Fredriks kompis Andreas och hjälpte oss lägga klinkersgolv och så så vis få bort det hemska betonggolvet.
 
 
 
 
 
Såhär blev det färdiga resultatet: 
 
 
Ångrar inte en sekund att vi valde att lägga klinkers på golvet. Snyggare, lättare att hålla rent, fräschare.. Ja listan kan göras lång! :) Nu ska bara innerdörren lackas vit och en ny garageport på plats, sedan är garaget klart :)
3