Vi har blivit med pool

Ända sedan jag var liten har jag drömt om ett hus med pool! Sedan dess har jag tjatat om att: "när jag köper hus ska jag ha pool" Jag har alltid älskat att bada och är ofta först i och sist upp! Till vårt hus tillkom tyvärr ingen pool och det blir nog även lite svårt att skaffa en riktig, nergrävd då vår tomt sluttar i olika etapper. Så därför beslutade vi oss för att skaffa en sån där rampool som står i var och varannan trädgård nu för tiden :) 
 
När vi väl bestämt oss för vilken vi skulle ha (velade mellan 3,66 och 4,57 i diameter, slutade på den stora) så var den såklart slut överallt! Vi hittade tillslut EN på Ica MAXI i Kumla! Ja ja vet, inte nästgårds direkt, men skulle vi få en pool var det bara att åka dit. Och det gjorde vi, och hade en jättetrevlig stund tillsammans jag och min lilla familj :) 
 
Nästa problem blev lutningen på gården. Bredden på gräsmattan räckte preciiiis men så lutade det lite. Inte som man ser med blotta ögat men det syntes klart och tydligt när vattnet kom i. Så det vara bara att tömma ur igen och försöka plana ut alltihopa. Efter mycket om och men (TACK Lenny och Johanna för hjälpen) så fick vi den att stå bättre och vi kunde återigen fylla på med vatten. Nästa grej var alla kemikalier. Mycket att lära sig och usch va rörigt det var med ph-värden, chockklor m.m Tillslut fick vi dock ordning på det också och vi kunde äntligen börja bada! Och som vi har badat sen! Vi hade verkligen tur med vädret efter poolköpet, och har därför typ bosatt oss där i! Fredrik köpte två stycken luftmadrasstolar och dom var dom årets bästa köp! Så otroligt underbart att halvligga där i och sola. Poolen var verkligen värd allt sitt slit! :)
 
TACK till Johan och Nina som kom och hjälpte oss att bygga upp poolen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
Lovisa

Har ni haft i trädgårdsvatten i poolen?! Ser lite läbbigt ut ;)

Det får bli pool för oss nästa år. Slut överallt som du sa!

Kram!


Svar: Läbbigt? Det är inte speciellt läbbigt men trädgårdsvattnet ja :) så länge alla värden är okej är det ingen fara o i sjön kan man ju bada :) ja bättre att vänta till nästa år då! :) kram
anna

Marre

Åh vad underbart! Vilket bra köp, ser underbart ut! Kram!

Svar: Ja den var verkligen värd varje krona :)
anna

Marre

Vad kul att du bloggat så mycket! Mer sådant! :))

Svar: Ja ja ska försöka iaf ;) kul att du kommenterar också! :)
anna