Kök före och efter

Kom på när jag satt o kikade igenom massa bilder, att jag faktiskt tog förebilder på husets alla rum när vi flyttade in. Tänkte att jag därför kunde bjuda på lite före-och efterbilder på köket. Det är det rummet i huset som genomgått störst förändring hittills och mycket vitt blev det. Helt i min smak :)
 
 
 
 
Hålet bredvid diskmaskinen ska fixas till. Förhoppningsvis redan till helgen :)
 
 
Det enda som är jobbigt med köket nu är golvet! Det förstör liksom helheten! Men det får bli ett senare projekt. Just nu är det andra saker som är viktigare :)
 
 Denna ljusstaken fick jag av Fredrik i julklapp. Inget jag önskat mig, han hade hittat på detta själv. Jag älskar den!

Mina Steltontermosar är fortfarande lika snygga (och bra) så dom har en given plats på ena köksbänken, tillsammans med en bricka från Designhouse I I Tändsticksasken eller skyddet eller vad man ska säga, har jag kikat på länge! Nu fick jag den i julklapp av syster :)

 
 Mina fina iittalaljuslyktor fick en plats i köksfönstret. Dom ger ett jättemysigt sken. I I Den stora murgrönan fick jag av mamma o pappa i födelsedagspresent. Den gör sig så bra i våra stora köksfönster o dessutom tycker jag det är riktigt snyggt med mörkt gröna växter som bryter av det vita!
Dessa iittalaljusstakar fick jag också av mamma o pappa, fast i julklapp. Tycker bara om dom mer och mer! I I Klockan var en födelsedagspresent från min syster. Den gör sig verkligen jättebra i köket :)
4