Helgen och namnsdag!

 
Idag har världens bästa, finaste o goaste unge namnsdag! Grattis på namnsdagen älskling!
 
Så var ännu en helg till ända och en ny vecka börjar imorn igen! Jag älskar helgerna, men dom går alldeles för fort! Känns inte som jag är den enda som tycker det heller ;) Denna helgen har iallafall varit supermysig från början till slut!
 
Fredag: Alla hjärtans dag. Man kan tycka vad man vill om den dagen men jag tycker iallafall att den är mysig (Det tyckte jag inte när jag var singel :P). Fredrik kom hem med världens största blomsterarrangemang. Hjälp vad fint det var! Detta var ju även Julias första alla hjärtans dag så hon fick ett fint kort och lite presenter. Moster Malin och Tobbe hade även skickat ett jättefint kort på posten! Så gulligt gjort! På kvällen firade vi Anna som fyllde 30 år igår! Det var vi, Anna och Fredrick, Johan, Nina och David! Vi åt jättegoda piroger som Nina gjort och till efterrätt blev det både cheesecake och tårta. Så mätta, ja det blev vi!
 
Lördag: Vi drog igång med renoveringen av Julias rum. Vi smygstartade lite under veckan då vi tog bort golvlisterna och även garderoben som stod i hennes rum. Igår slipade vi bort bården och började sätta upp easylinern (som ska täcka strukturtapeten) Det vi ska göra i hennes rum är att först sätta easyliner runt om på väggarna, sedan ska det tapetseras en fondvägg, läggas nytt golv och även sättas nytt tak då dom tapetserat i taket (snedtak). Dörrlister och dörrkarm ska målas vita och en ny dörr ska köpas. Det kommer ta sin lilla tid detta men vi stressar inte :) På eftermiddagen kom Lenny och Johanna förbi och fikade. Där försvann några timmar och vi hade jättetrevligt! Dom är alltid så snälla och berömmer allt det nya vi gjort. Sånt blir man så glad över! På kvällen blev det mellon som vanligt (för övrigt är det faktiskt dåligt iår, men kul att Björn Gustafsson kom tillbaka) och vi avslutade kvällen med filmen Prisoners i soffan.
 
Söndag: Idag gick vi upp tidigt för att va i stan innan 10. Jag och svärmor åkte och kollade på loppisen en sväng, sedan åkte vi till Bergvik där Julia fick namnsdagspresenter. Vidare hem till min syster som passat Julia och hundarna medan vi var iväg och Fredrik o Tobbe var o spelade innebandy. När dom kom hem bjöd Malin på fika. Jätegod tårta som hon gjort. Hon är verkligen superduktig i köket! Innan vi åkte hem blev det ännu en sväng in på det blågula varuhuset. Fredrik jublade som vanligt ;) Denna gången skulle vi bara ha en hylla till julias rum så det gick fort. Blev ändå en hallspegel också som vi satt upp nu ikväll. Sånt där hatar jag verkligen. Hur jag än mäter o mäter så blir det snett. Så detta fick Fredrik sköta, och bra blev det! :)
 
 
1
Hanna Karlsson

Vad söt hon är!

Svar: Tack :)
anna