Packdag

På förmiddagen idag, innan Fredrik åkte till jobbet, åkte vi ut och shoppade lite nödvändigheter till huset. Först ut blev Coop Bygg där vi köpte mer vit färg. Dom hade bra pris just nu så därför passade vi på. Vit väggfärg kommer ju minst sagt gå åt! :) Sedan åkte vi vidare till Ikea där vi köpte lite kompleternde saker jag inte köpte i söndags. Ville fråga Fredrik om vissa saker innan dom inhandlades. Nu är det som sagt gjort och det känns skönt att ha fler saker fixade nu innan :)
 
Resten av denna dagen har bestått av packning. Jag har packat, packat o packat lite till men tycker inte att det händer värst mycket i hyllorna. Detta kommer ta mycket längre tid än jag trott! Som tur var sov Julia en lite längre stund på eftermiddagen och jag fick chansen att packa i lugn och ro. Sedan kom moster och myste lite med Julia. Gav henne mat och passade henne så jag kunde gå ut med hundarna utan att dra med Julia i full mundering :)
 
För övring har jag hittat DEN tapeten till Julias rum. Känns bara så bra och jag ser framför mig hur bra det kommer bli :) Vi kommer köra på vita väggar i hennes rum och den tapeten som en fondtapet på väggen mitt emot ingången. Åh det kommer bli sååå bra :D
 
Bild från min instagram @amyren87