Husägare!

 
Så var vi husägare på riktigt då! Vilken märklig känsla det är. O ena sidan är det jättekul och jättestort. O andra sidan är det väldigt skrämmande och nästan lite obehagligt. Lägenheten är så trygg i jämförelse. Nu ska man helt plötsligt ansvara för så mycket själv. Men man kommer in i det så småningom, det tror ja :)
 
Vi skulle träffas i huset 14.30 igår. När vi kom dit var inte städningen riktigt klar så vi fixade med att skriva av vattenmätare m.m och åkte sedan ner till banken för att fixa klart det sista. Var en härlig känsla när man skrivit på Köpekontraktet och huset var vårt på riktigt! Efter banken åkte vi tillbaka till huset och då var städfirman klara. Vi kollade igenom huset och han visade lite praktiska saker. Sedan åkte vi hem till mamma o pappa och fick mat. Mamma matade även Julia och sedan åkte vi tillbaka till huset för att kika lite och mäta vissa saker. Huset kändes så stort när det var tomt!
 
I helgen ska vi tillbaka och fixa lite :) Det kommer bli hektiska dagar men det blir fint när det är klart och det är ju huvudsaken ändå :)
2