Torsdag

Börjar detta inlägg med att gratta min mamma (och mig själv) på namnsdagen idag ;) Hade helt glömt bort att det är Maria-dagen idag, och mamma fick påminna mig om det när hon ringde förut. Illa!
 
Andra dagen av min ledighet är snart till ända och vad har jag gjort idag då? Jag började dagen med lite solning på balkongen faktiskt! Eftersom vi har förmiddagssol där och det blir skugga redan vid 1 på dagen så passade jag på det första jag gjorde. Jättehärligt var det! Sedan klädde jag på mig och tog med mig hundarna ut på en långpromenad. Solglasögonen satte jag på mig också men det hade jag inte behövt. Redan när jag kom ut så var solen borta igen. Trist! Skönt iallafall att jag fick den lilla stunden på balkongen innan :)
 
När vi kom tillbaka in fick jag bära in båda hundarna i duschen för dom var minst sagt smutsiga. Inte det bästa dom vet men ibland måste man :)
 
Såhär "fin" var jag sa Theo :)
 
Efter promenaden var jag rejält trött så jag la mig i soffan och kikade på Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" Jag har sett bitar av den innan men inte hela showen, så nu var det dags :) När Fredrik vaknat upp vid 3 (han jobbar natt) så klädde vi på oss igen och åkte för att köpa hundmat. När vi kom hem åt vi mat samtidigt som vi såg ännu en Irene Huss film. Resten av kvällen blev rätt lugn, jag har känt mig väldigt sliten hela dagen och man måste lyssna på kroppen ibland och vila! (trots att jag sällan har ro till just det)
 
 
1