Första semesterveckan

Hej igen!
 
Har fortfarande inte blivit bättre på att blogga men ärligt talat så har jag tappat lusten lite. Det är inte alls kul att sitta och göra långa inlägg med massa bilder när man inte får någon respons alls här bland kommentarena. Kom igen nu, jag ser ju att ni läser :)
 
Iallafall, första semesterveckan har gått och tänkte göra en liten sammanfattning av veckan som gått.
 
Måndag: Första semesterdagen och regnet öste ner från tidig morgon till sen kväll. Inte värst kul att starta semestern på det viset men men.. Vi fick iallafall en massa nödvändiga saker gjort den dagen. Vi storhandlade och vi köpte äntligen nya vindrutetorkare till bilen.
 
Tisdag: Vi åkte till Fredriks föräldrar en stund och passade på att montera dit dom nya torkarna på bilen. På vägen hem köpte vi varsin McFlurry på donken. Kvällen spenderade jag med Marre först på Bergvik och sedan på ett berg på Skutberget ätandes jordgubbar i den lilla solen som kikade fram mellan träden :)
 
 
 
Onsdag: Då tog jag och Fredrik en dagstur till Örebro för lite shopping. Gillar verkligen deras galleria (Marieberg) och hittar alltid en massa fint (inget undantag denna gången :)) Vi började dock med en tur till Lager 157. Vi har ju fått den butiken här i Karlstad nu men vi ville kika om utbudet var samma. Det var det inte så det blev lite fynd gjorda. En kjol till mig men desto mer till Fredrik :) Väl på Marieberg visade det sig att det var riktigt bra rea i nästan alla butiker vilket gjorde att vi hittade massa och gjorde bra fynd! Jag gillar rea :D Här nedan kommer lite bilder på några av mina fynd.
 
 
 
 
 
 
 
Whiskyglasen är Fredriks inte mina :P Han valde dessa helt själv men gjorde ett bra jobb tycker jag ;)
 
Äntligen har jag fått svart och vitrandiga sängkläder. Tycker det är så snyggt! Har spanat på dom en längre tid men tyckt dom varit för dyra. Nu var det 300kr rabatt på dom så då slog jag till :D Jag tycker det är väldigt viktigt med snygga sängkläder. Det förstör inredningen lite med fula sängkläder :P
 
Fyra små pajformer som man kan servera desserter i m.m. Vita såklart :)
 
Bästa köpet helt klart! Dom fina fina Mateusfaten. Som jag suktat efter dom. Ska ha mina som serveringsfat har jag tänkt (dom är större än tallrikar men de syns inte på bilden) och vill också ha en storlek större på samma fat.
 
Färdigshoppat :)
 
När vi kom hem var det i princip bara att byta om för att följa med Lovisa på Friskis&Svettis utomhusgympa i Mariebergsskogen. Var premiär för mig och vädret kunde inte varit bättre på premiärpasset. Strålande sol och varmt :) Passet var jättekul och detta jag gör det gärna igen. Då kanske med ett svalkande dopp efteråt då badplatsen ligger precis bredvid :)
 
 
Torsdag: Solen strålade på morgonen så jag och Lovisa gjorde upp att träffas ute för att sola :) Det var inte blivit mycket solande denna sommar så bäst att passa på när vädret tillåter! Vi låg därute från typ halv 12 till 4 på eftermiddagen så det blev en heldag :) Jättetrevligt hade vi! Fredrik och hundarna kom förbi en sväng också och han var så snäll och åkte o köpte glass o bjöd oss på. Så fint gjort <3
 
 
På eftermiddagen satt jag i skuggan på balkongen (är inte så dumt med skugga på eftermiddagen ändå har jag kommit på ;)) och läste min bok. Total avkoppling! Sen ringde Jessica så vi pratade bort några timmar :)
 
Fredag: Vi var på Bergvik en snabbis för att hitta finskor till Fredrik som han kan ha på bröllopet vi ska på. Tyvärr hittade han inga som var bra så vi åkte hem igen. På eftermiddagen åkte han och fiskade med sin bror och jag tog tag i städningen här hemma som vi verkligen halkat efter med. Nu ser det iallafall lite bättre ut :)
 
 
5