Mer sol :D

Imorse vaknade vi till ännu en underbar sommardag :) Ifs hade det inte hunit bli så väldigt varmt när jag var ute med hundarna vid 05.30 men det kändes att det skulle bli varmt! Och det blev det :D Vi hade turen att ha inventering på jobbet idag så förutom att det var svalare eftersom maskinerna stod still så fick vi ockå sluta tidigare! 12.00 stämplade vi ut o gick hem eftersom vi var klara med allt :) Då messade jag Anna o frågade om vi skulle åka o bada. Hon var på så vi åkte en timme senare :) Mariebergsviken eller Skutberget valde vi mellan men valde tillslut M.viken eftersom hon aldrig badat där. O så är det ju faktiskt väldigt mycket närmare också :) Tur nu i efterhand kan ja säga för läste precis på nwt.se att dom avrådde folk från att bada på Skutberget just nu p.g.a algblomning.

Vi hade det iallafall helt underbart! Vi solade o badade om vartannat i flera timmar :D Tror t.o.m att jag fått lite mer färg :) Anna hade jordgubbar med sig som vi smaskade på. Hon bjöd mig även på glass eftersom jag inte hade min plånbok med mig. Tack! Efter 17.00 åkte vi hem igen. Jag var tvungen hem till hundarna också som var ensamna. Kom precis innanför dörren när jag fick mess av svärmor så jag ringde henne. En tur till Bergvik blev det sen.. idag igen.. haha! Jag var tvungen att köpa ett par nya skor för mina favoriter gick sönder idag :/ Blev dick bara en snabbis för hon går med krycka stackaren. Orkar inte gå alls mycket! (ichias) På vägen hem hämtade vi upp hundarna o åkte hem till henne. Där satt vi i skuggan o käkade jordgubbar med glass :) Pratade även bort nån timme innan jag tillslut åkte hem.


Anna äter jordgubbar
Påvägen hem bestämde jag mig för att ta en avstickare till Löfbergs Lila Arena där klarälven rinner förbi. Tänkte att hundarna skulle få bada lite för det var ju fortfarande väldigt varmt ute (ca 21.00) Det gillade dom minnsann :) eller Theo gjorde iallafall! Milton är badkruka som husse :D


Klarälven


2