Svår olycka

När jag gick in på Aftonbladet för ett par timmar möttes jag av rubriken: Tre dog i svår krasch - Två män och en 13-årig flicka omkom i närheten av Hagfors. Fick ont i magen så fort jag läst orden. För er som inte vet så ligger Hagfors i norra Värmland. Min pojkvän o hans kompisar befinner sig uppe i Sysslebäck som också ligger i norra Värmland. Dock åkte dom inte den vägen men man vet ju aldrig om dom bestämmer sig för att ta en annan väg. Dessutom hade jag inte hört något från honom idag (dålig täckning) o visste inte om dom var på väg hem idag eller skulle stanna tills imorn. Skickade sms till honom o fick inget svar direkt.. Stressade upp mig ännu mer men tillslut kom svaret. Åhh va glad jag blev :)

Läste iallafall att dom två männen var den 43-åringa pappan och en 27-årig kille (som inte bodde i Värmland) som omkommit i olyckan. Man skäms nästan när man tänker det men jag blev oerhört lättad! Lättad att det inte var Fredrik eller någon av hans kompisar. Självklart är det ju oerhört tragiskt det som inträffade och jag läste precis att det var
den värsta trafikolyckan i länet på flera år så det var ingen dålig olycka! Alltså att man inte kan värdesätta det man har mer. Det gör mig så förbannad att man ska hålla på o tjata om småtjafs jämt o ändå kan man inte sluta med det! Livet kan verkligen ta slut fortare än man tror.. Usch hemska tanke!

Det positiva i det hela var att iallafall en av tjejerna i bilen överlevde. En 11-årig liten tjej. Tycker det får va slut med dödsfall nu! Imorse läste jag om två bergsklättrare som fått ett klippblock över sig. Födda -82 och -87. Det är så orättvist!

 

http://www.vf.se/nyheter/hagfors/tre-doda-i-hagforsolycka

http://nwt.se/hagfors/article744204.ece

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7534196.ab