Helgen

Så var vecka 16 också slut då och imorn är det återigen dags för en ny arbetsvecka. Jobbar eftermiddag nåsta vecka men imorn gör jag ett gästspel på andra skiftet och går förmiddag. Skönt att komma hem klockan 2 faktiskt :)

I fredags hade jag och hundarna en ensameftermiddag/kväll. fredrik var hos Andreas på LAN så vi roade oss själva. Rätt skönt att va själv ibland tycker jag. Fixade o grejade här hemma o fick väldigt mycket gjort :) Klockan 2 på natten fick jag åka och hämta honom + 2 till hos Andreas. Usch va trött jag var då, men men vad gör man inte :)

Lördagen började jag med ett träningspass. Fredrik skulle följt med egentligen men som jag anade var han bakis så han blev hemma. När jag kom till gymmet var det släckt och ingen där. Väldigt konstigt då det aldrig hänt förut. Blev lite osäker på om det kanske var stängt men såg inte att det stod nåt om det nånstans så jag gick väl in o tränade själv :P Körde crosstrainer först och sedan lite ben för att sedan köra crosstrainer igen. Avslutade med lite cykel innan jag tog mina saker och åkte hem igen. Väl hemma möttes jag av Fredrik som var i full färd med att städa badrummet. Han hade bjutit hem kompisar till final nummer 6 mellan Djurgården & HV 71 kom det fram tillslut. Vi skulle tydligen grilla också och det är jag inte sen att haka på så vi tog en tur till affären när han var klar och handlade det vi behövde (o lite mer) till grillningen. När vi kom hem kom Andreas som också hade sin hund Hilda med sig. (förövrigt världens charmigaste franska bulldog). Milton gillar tyvärr inte henne så mycket så det blev ganska mycket tjafs som vanligt. Hon springer efter honom o vill leka o han bara morrar o visar tänderna åt henne hela tiden.. hehe :P

Lyckades inte få nån bättre bild än så då hon absolut inte ville sitta still o titta in i kameran :PEfter nån timme kom även Anna och Fredrik. Dom hade köpt med sig tulpaner till oss. Så gulligt gjort! Mörkröda var dom, jättefina :)

 

Klockan 19 åkte jag och Anna för att hämta Fredrik Röhrs föräldrar och bror för att köra dom till stan. Han frågade om jag kunde köra så det gjorde jag då.. När vi kom hem igen hade Andreas och Hilda åkt så det blev bara jag, Anna, Fredrik och Fredrik kvar. (Inge rörigt att vi heter lika :P) så vi spelade ett parti Yatzy. Anna vann och jag kom 2:a. Killarna börjar bli lite bittra nu över att alltid förlora över tjejerna. O vi älskar att reta dom :D När vi spelat klart kom även min syster och joinade oss, och sedan även Alexander och Patrik. Då åkte såklart Med Andra Ord fram och tjejerna mot killarna var givet såklart. O killarna fick stryk igen, trots att dom var 1 mer.. haha! :D Vi avslutade kvällen med lite En fyra för tre avsnitt. Lennart är ju såå skön :)

 

 

Idag har det inte hänt mycket överhuvudtaget. Har städat o grejat från igår. Hade ju tänkt göra om i vardagsrummet med nya gardiner o grejs men det hanns inte med tyvärr. Var med min syster till Bergvik en sväng för jag var tvungen att titta efter nåt att ha på festen vi ska på till helgen. Eftersom jag jobbar eftermiddag till veckan hinns det inte riktigt med. Hittade en tröja som jag köpte på chansning. Kom hem o såg att den var för stor. Gnäller inte över de men ;) Nu måste jag åka tillbaka iallafall :/

1