Fullspäckad söndag

Hej alla!

Denna dagen har gått i ett trots att jag vaknade så tidigt som 9 imorse. Låg iallafall kvar i sängen ett tag o kollade klart på filmen Scener ur ett kändisskap som jag började se igår. När den var slut satte jag på tv:n o såg att det var Bumbibjörnarna på 2:an. Åhh vad jag gillade det när jag var liten! När jag sett klart på det gick jag upp o spelade mitt nya Super Mario till Wii. Va kul det ääääär :D Man blir fast direkt!

Klockan 2 befann vi oss i Löfbergs Lila Arena där min brors lag Mora mötte Färjestad. det gick inte så bra för Mora, då dom låg under med 5-0 när 2:a perioden var slut och jag o Fredrik åkte för att hinna till Grums på kalas.Ingen fullsatt arena direkt :pMatchen slutade iallafall 7-4 till Färjestad fick vi veta sen.

Efter matchen åkte vi hem och hämtade hundarna, åkte vidare till Bergvik för att inhandla present till Fredriks bror som vi skulle på kalas hos. Han fyller ju egentligen år imorn men eftersom han är i Norge och jobbar då tog vi kalas idag. Vi hittade iallafall bra presenter till honom men det var inte det enda vi hittade. Jag fick också med mig lite grejer därifrån. En träningsväska i size liten, träningsbyxor, en jacka, en klänning och en sjal. Var egentligen bara jackan jag skulle ha... men :P


Ingen rättvis bild på jackan. Den är mycket finare i verkligheten


Den lilla träningsväskan


Klänningen. Ska ha den på min kusins 40-årskalas på lördag tänkte jag.


En sjal åkte också med :)


Och ett par träningsbyxor till. Har bara 1 par nu och det är lite lite..

Sedan åkte vi vidare till Grums. Johan blev nöjd med presenterna och det var ju tur :) Sen blev det fika med prinsesstårta. Riktigt gott! Vid halv 7 åkte vi vidare till mamma o pappa där jag skulle lämna av lite grejer. Det slutade med att vi stannade där och åt pizza tillsammans med dom. Min bror följde inte med bussen hem till Mora utan stannade hemma en dag extra vilket var kul :)