Musikeffekten

Satt på jobbet på eftermiddagen och plötsligt kom en låt på radion "When the Children cry". På en sekund flyttades jag tillbaka till skidlägret till Hovfjället med konfirmationsgruppen när vi var femton år. Har vissa låtar som verkligen tar mig tillbaka dit och det är den och "To be with you" med Mr Big. Kommer du ihåg Camilla? :) Det är verkligen häftigt hur låtar har den effekten!
 
Den resan var verkligen något alldeles extra. Killen som vi såg i skidbacken och som sedan visade sig bo på samma ställe som oss och också var där på konfirmationsläger. Han var verkligen bland det snyggaste vi sett! Lyckan sedan då när vi insåg att han bodde på samma herrgård som oss med sin konfirmationsgrupp. Men det gjordes verkligen allt för att våra grupper inte skulle få träffa varandra! När vi hade samling var dom lediga och tvärtom! För att inte tala om prästen som väckte oss på morgonen med flöjtmusik! herregud! Kommer fortfarande ihåg när man vaknade till och undrade vad i hela friden det var som lät! Haha minnen som sagt!
3
Anonym

Cat Stevens spelade han hehe...glömmer inte heller den resan! /Martina p.s fin blogg du har d.s ☺

Svar: Haha gjorde han? Det har jag däremot inget minne av 😂 kul att du kikar in på min blogg! Allt bra med dig?
anna

Camilla

Haha OM jag minns!! Kommer aldrig glömma det :D varken snyggingen eller flöjten :P underbar resa! Bobby Brown låten får mig att tänka på den resan ocksåz. Vilka minnen :D <3

Svar: Verkligen! En av dom bästa resorna helt klart <3
anna

Anonym

Tack det är bara bra med mig. Kul att det är fler med nostalgiminnen. Älskar sånt! Kommer även ihåg att ja trilla i istrappan ner till bastun och drog i ryggen så jag fick vila på rummet den kvällen. Missade kvällsgudstjänsten hehe../Martina

Svar: Va bra :) Jaa det tror jag att jag kommer ihåg nu när du säger det! Läskigt men du missade ju gudtjänsten iaf.. hehe! Ja ja älskar också sånt! har många fina minnen att tänka tillbaka på o den där resan är ju bland de bästa! :)
anna