Magsjukan

Hej igen!
 
Här har vi sakta börjat vakna upp från de döda igen typ! Herregud vilken helg det blev, IGEN! När Julia och Fredrik fick magsjuka i mitten av februari sanerade jag hela huset och trodde att vi kanske skulle slippa detta på ett tag iaf. Men icke! Jag började känna mig konstig redan under veckan. Inte illamående eller något sånt men otroligt trött och sliten! Julia spydde en gång sent på torsdag kväll och då kände jag mig bara så uppgiven. Kände inte alls att jag orkade med detta en vända till.. men vad ska man göra? Nu är det som det är som Fredrik sa och det försöker jag tänka på sedan dess. Det är inte så mycket att göra annat än att deala with it liksom! Sen att jag typ får panikångest så fort jag hör ordet magsjuka är ju en annan historia! I alla fall, hon spydde bara en enda gång och sedan var det bra! Tack o lov kände ju vi såklart. MEN på fredag drog det igång för mig istället, o sedan låg jag däckad i soffan på övervåningen. Fredrik sov i soffan i vardagsrummet för att hålla sig undan, men det tog inte längre än till natt till lördag förrän han var smittad också. Fan! Julia vaknade på lördagen och var pigg som vanligt. Efter några timmar klagade hon på ont i munnen och spydde igen. Jahapp! Hon var dock pigg resten av dagen tack o lov. Jag och Fredrik däremot. Herregud. Helt galet hur man kan bli så orkeslös. Jag orkade knappt lyfta huvudet från kudden och mellofinalen som jag sett fram emot så länge var ju bara att glömma. Såg 5 minuter sen sov jag. Vaknade i alla fall lagom till att vinnaren utsågs :)
 
På söndagen skulle vi varit på kalas hos min systers pojkvän som fyllde år men det fick vi ju såklart stryka ur kalendern. Då kändes det ännu lite tråkigare att ligga hemma i soffan för tredje dagen i rad. Och den soffan sedan. Inte den bekvämaste sovplatsen direkt. Jag hade så ont i ryggen, nacken, huvudet ja.. överallt efter att ha sovit där. Men hela familjen var portade från sovrummet och vår tygbeklädda säng denna helgen kan jag säga!
 
Igår mådde vi bättre och började få lite energi tillbaka som tur var. Men minsta lilla ansträngning och man var helt slut! Jag kunde i alla fall jobba hemifrån och det kändes toppen så man kan hålla sig undan arbetskamraterna innan 48 timmarna gått men samtidigt få jobb gjort :) Nu hoppas jag att denna magsjukan håller sig borta läääänge.
 
 
1
Hanna

Fy faaaan! Stackare😬😬😬 Magsjukan är verkligen vidrigt och att hela familjen lyckades få skiten måste verkligen ha varit tufft. Krya på er nu så håller jag tummarna att ni slipper det där nått mer!

Svar: Tack det hoppas vi också! :)
anna