Helgen

Hej igen!
 
Nu går dagarna sådär jättesnabbt igen. Har hela veckan tänkt skriva lite om förra helgen men snart är det ju helg igen, och inte vilken helg som helst utan påskhelgen. Blir mysigare och mysigare med påsk tycker jag :) Men mer om det i ett annat inlägg. 
 
Så, vad har hänt sedan sist då? 
 
Förra fredagen hade vi gjort upp att Julia skulle sova hos moster Malin och Tobbe så så fick det bli. Julia pratade om det hela dagen och var med och packade sin lilla Pippi-väska på hjul inför sleepovern. Napparna åkte dock i och ur typ hundra gånger. Fast hon vet att hon inte får ha dom mer än när hon sover så försöker hon minsann på alla möjliga sätt.. haha! Efter 16 åkte vi in till stan. Först gjorde vi ett stopp hos pappa på jobbet sedan lämnade jag av henne hos Tobbe. Är alltid lite oroligt när jag lämnar henne nånstans att hon ska bli ledsen men jag förstår inte varför jag ens tänker så.. Hon är alltid så trygg överallt och nu var det bara ett snabbt "Hej då mamma" o så sprang hon iväg :) När jag kom hem var det verkligen så otroligt tomt. Men jag fick några småfilmer från Malin och Tobbe och Julia hade så kul så det kändes jättebra! När Fredrik kom hem senare på kvällen blev det filmkväll med "En underbar jävla jul" som jag såklart somnade till.. haha! 
 
 
När vi vaknade på lördagen (efter SOVMORGON, fy farao va underbart :)) så började vi städa och plocka i uterummet. Med det varma fina vädret som varit i flera dagar var vi verkligen sugna på att få börja använda det :) Fredrik putsade fönstren med fönsterputsaren från Kärcher, och det blev väldigt bra. Tur att vi har den för att putsa alla fönster för hand är inget jag är sugen på kan jag säga! Vi passade även på att plocka ut rottingmöblerna från förrådet och ställa matsalsgruppen på plats. Det är fortfarande mycket kvar men det är en början iallafall och nu kan vi iallafall sitta där ute :) Efter lunch åkte vi tillbaka till stan för att uträtta några ärenden och sedan hämta hem vår lilla tjej. Hon hade åkt buss (premiär) och varit på Leos lekland med Malin, Tobbe och morbror Pontus. Det värmer verkligen i hjärtat att dom är så fina mot henne <3 
 
Söndagen spenderades i princip ute hela dagen. Så underbart i det härliga vårvädret. Vi började med att plocka fram och hänga upp Julias gungor igen. Sedan kom grannarna ut och Julia och Agnes lekte i flera timmar medan jag och Madde umgicks och killarna grejade med Robin och Maddes altanbygge. Sedan bestämdes det att vi skulle äta pizza tillsammans på vår altan. Dock blev det lite för kallt för solen försvann. Då valde vi att äta inne istället :) Efter maten gick vi till skogen med småtjejerna och hämtade lite påskris. Sedan var den dagen och även helgen slut. Så skönt att få ha en vanlig helg utan magsjuka kände vi nu!