Helgen

Vilken härlig helg vi haft! Fredrik jobbade natt så han sov på fredag förmiddag. Då passade jag, Julia och hundarna på att ta en rejäl långpromenad på 7,5 km så han skulle få sova ostört. Att få en snart 3-åring att prata tyst och inte riva halva huset är en utmaning kan jag säga! Så som sagt, det kändes smidigare att hålla oss ute istället :) Jag har ju till och från i ett halvår haft väldigt mycket problem med ont under min häl så jag har haft svårt att gå promenader. Nu kändes det dock som att det gick bra så jag gick längre än jag från början tänkt. Det fick jag dock sota för efteråt! Aj aj! Får nog försöka hitta inlägg eller liknande till skorna för jag vill börja gå igen :)
 
I lördags var vi ett gäng tjejer som åkte till Karlstad och gick på barnloppis. Jag har varit på denna loppis vår och höst sedan Julia föddes och jag gillar den verkligen! Nu fick jag som sagt med 3 tjejer som inte varit där innan och det var kul :) Lite fynd lyckades jag göra också! Lite byxor, några klänningar och lite mer :) Men det bästa var i alla fall KAVAT-sandalerna jag fyndade för en guldtia! Dom var lite slitna men vad gör det? Perfekta för en 3-åring att leka och härja i :) När vi kände oss klara åkte vi vidare in till stan för lite ärenden och en lunch på Wilmas. Hela förmiddagen kändes bara sådär trevlig och totalt avslappnande! Jättekul :)
 
 
 Söndagen bjöd på fantastiskt väder! Då skulle såklart studsmattan på plats igen! Vi har tänkt ställa upp den i flera veckor men det har alltid kommit andra saker i vägen och vi har inte hunnit. Igår tog vi oss som sagt tiden och vilken lycka! Studsmattan är utan tvekan ett av de bästa köpen vi gjort till Julia :) På eftermiddagen fick vi ÄNTLIGEN inviga altanen som tänkt göra i så många veckor. Var helt underbart att sitta där ute och äta! Dock blev det nästan lite för varmt (klagar inte :)) så det blir nog väldigt bra när lamellgardinerna kommit på plats :)