Fotografering med vitsipporna

 
Förra veckan fick jag äntligen fota igen. Jag har känt mig lite nere och allmänt deppig ett tag nu så jag längtade verkligen efter att få använda kameran igen. Är det något som får mig på bra humör så är det när jag fotar. Även när bilderna ligger på datorn och man inser att man fått till något guldkorn! Underbart :) Var dock lite stressad och orolig över att fotandet inte skulle bli av överhuvudtaget. Hade tänkt söndag först men då fixade vi mycket hemma och grillade med grannarna. Måndag regnade det, tisdag regnade det, men på onsdag lyckades vi äntligen. Det var inte jättefint väder men det funkade. Inget regn iaf :) Outfiten köpte jag när jag var i Örebro på lördagen innan och det blev så fint som jag tänkt i huvudet! Kul! Lite dåligt med vitsippor tyckte jag men det är väl kanske inte så konstigt med det kalla och regniga vädret vi fått och fortfarande har :/ Här kommer iallafall några av alla bilder vi tog:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2

Tre i rad

 
 
 
 
 
 
 
 
Satt precis och kikade igenom alla fotograferingar jag gjort med Julia vid "vitsippsstället" och då insåg jag va kul det är att ha bilder fotade från samma ställe med ett års mellanrum hela tiden! Hon har verkligen växt vår lilla stora tjej <3 Detta ska jag försöka fortsätta med så länge hon vill iallafall :)
3

Barnloppis och utebliven fotografering

 
Igår var jag och Madde på barnloppis i Säffle på förmiddagen. Många tummar upp för den måste jag säga. stort och rymligt och en massa bra fynd gjorde vi :) När vi kom hem bestämde vi att vi skulle ta fotograferingen vid körsbärsträden i Stadsträdgården som vi pratat om ett tag. Efter många om och men och klädbyten kom vi iallafall iväg men ja vädret var väl kanske inte på vår sida till att börja med. Vi åkte från strålande solsken i Grums till en kolsvart himmel mot Karlstad. Ringde min syster för att kolla väderstatus för säkerhetsskull. Hon sa att det inte regnade så vi åkte ändå! När vi kom fram fick vi till vår besvikelse se att det var gaaanska så kalt på trädet med bara enstaka blommor. Så nån fotografering där blev det inte. Tog kortet ovan lite snabbt på väg tillbaka till bilen iaf :) Eftersom tjejerna var så finklädda så ville vi ändå försöka fota nånting. Så vi åkte tillbaka till Grums och skulle fota vid vitsipporna. Det gick inte heller för blommorna hade dragit ihop sig. Då gav vi upp och kände, bättre lycka en annan dag! Jäkla aprilväder just nu känner jag! 
 
1