Höstfotografering


 
Förra helgen fick jag äntligen till höstfotograferingen på Julia som jag haft så många planer i mitt huvud på! Det är verkligen extra roligt att fota på hösten med alla fina färger! Blev rätt många bilder (som alltid när jag fotar :)) så jag delar upp dom lite i olika inlägg! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2

Helgen

 
Så var det måndag igen och ännu en toppenhelg är över. Fredagen började vi med besök från Linda och Selma. Var alldeles för längesen vi sågs så det var väldigt kul att få till en lekdejt igen. På kvällen åkte jag hem till Anna för tjejmiddag med henne och Camilla. Timmarna sprang iväg och vi hade verkligen så trevligt! 
 
Lördagen började redan kl 7 då vi gick upp och gjorde oss klara för en heldag med Malin, Tobbe och Pontus på Vingåkers factory outlet, följt av ett par timmar på Mariebergs köpcentrum. Julia var hemma hos farmor och farfar hela dagen och hade jättekul :)
 
Söndagen gick i höststädningens tecken på förmiddagen. Nermontering av studsmatta och gungor följt av rensning av garage och annat fix som ska göras inför vintern. Efter middagen blev det äntligen höstfotografering av Julia som jag längtat så efter. Man får passa på medan hösten bjuder på soligt och fint väder! Kvällen avslutades i soffan med säsongsstart av Solsidan följt av världens bästa Bron! 
 
 

Hösten är vacker

 
Igår efter att jag hämtat Julia från dagis tog vi en liten tur till en lokal badplats för att fota lite fina höstbilder. Naturbilder är inte min grej och jag får inte alls till det och tycker i ärlighetens namn inte att det är kul heller, men nu när det är så fantastisk fint ute med alla färger och solen som lyser upp och förstärker ännu mer kunde jag ändå inte låta bli att försöka. Blev väl några naturbilder men flest blev det på Julia ändå! Hon tyckte det var jättespännande att vara vid vattnet, att känna om det var kallt och greja med pinnar och löv vid vattenkanten. Dessutom så fanns det ju en liten lekställning där så där höll hon till ett bra tag :)
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
1