Julias 2-årskalas

 
Nu är det nästan 3 veckor sedan Julia fyllde 2. Blev nästan 500 foton från kalaset att gå igenom så redigeringen har väl tagit ett tag om man säger så :) Nu är det iallafall klart och jag kan äntligen visa er lite glimtar från hennes dag. 
 
Malin och Tobbe sov över till Julias födelsedag eftersom vi firade Valborg tillsammans med dom. Det var otroligt uppskattat från födelsedagsbarnet. Glädjen i hennes ögon när hon insåg att "Mali och Botte" var kvar värmde i mitt hjärta <3 Vi började med lite frukost och paketöppning i vår säng, och fortsatte öppna paketen från oss nere i köket. Det var en liten tjej som blev väldigt glad när hon såg alla ballonger! Presenterna verkade också gå hem hos lilla fröken och klotgrillen blev en hit direkt Tobbe monterat ihop den. Efter paketöppning åkte Malin och Tobbe och vi fortsatte med sista förberedelserna innan eftermiddagens kalas. 
 
Vi hade en tjej som var otroligt nöjd under hela kalaset. Mycket uppmärksamhet, presenter, tårta och ja.. ett hellyckat kalas var det helt klart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
Linda - mamma till S

Fantastiska bilder! Älskar den på er och tårtan! : ) Och.. Jag tycker mig ana några bekanta snickerskakor :D

Svar: Tack :) ja vi tog ju en sån bild förra året också så ja tyckte det kunde va kul o göra till en liten tradition :) haha ja snickerskakorna är här för att stanna nu :D
anna

Nicole

Oh vilka söta och fina bilder, hon ser ut å gilla paketen å tårtan ^^

Svar: Tack :) ja hon njöt verkligen av allt på hennes dag! :)
anna