Mors dag 1

 
Eftersom vi har två familjer och två mammor att fira (förutom mig själv nu för tiden ;)) så kom Fredriks familj hit idag och så firade vi Fredriks mamma! Dom skulle ändå komma hit idag och hjälpa oss med lite grejer så det passade jättebra :) Eftersom regnet öste ner (som vanligt nu för tiden) så blev det inte så mycket gjort som vi tänkt men lite blev det ändå. Plommonträdet sågades ner och stuprännan på baksidan monterades ner. Nu kanske man kan börja måla där snart.. Om det bara kan SLUTA regna nån gång!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johan och Nina hade med lite godis som var vääääldigt intressant :)
 
 

Gumball3000

 
I söndags gick årets Gumball3000 av stapeln i Stockholm. På sin väg till Norge och Oslo åkte dom förbi här och detta ville vi såklart inte missa! Det var fler än oss som ville se detta, och det stod folk överallt längs vägen. Vi satt ute längs vägen först och fick se några fina bilar (och det var även en bra plats ur fotosynvinkel, Viktigt! ;)) men sen kom såklart regnet och fick gå tillbaka till bilen igen. Det var inte lika lätt att hitta en bra plats att se (och fota ;)) från bilen men tillslut hittade vi en perfekt plats precis vid trafikljusen. Där stod dom flesta still en stund och man fick se bilarna jättebra! Jag kunde suttit där hur länge som helst och bara spanat på alla bilar men Julia skulle sova så då fick vi åka hem igen. 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

 
Hej igen!
 
Så var det onsdag och mitt i arbetsveckan för dom flesta. För mig är det dock bara en enda arbetsdag kvar och sedan tar jag helg igen. Så skönt och välbehövligt med alla projekt som vi håller på med här hemma. Idag kom allt virke m.m till altanbygget. Ja golvet då, resten tar vi sen. Men målningen är klar och vi kan snart få ett riktigt altangolv igen. Som jag längtar! Gasolgrill har vi nu äntligen köpt också efter 1 års velande. Känns som att det kan bli ett par grillkvällar här till sommaren :) 
 
Annars har det varit en rolig vecka. Igår var vi uppe hos grannarna här ovanför och Julia lekte med deras två små killar. Även lilla A som bor snett ovanför var med. Dom hade jättekul och åkte rutschkana för hela slanten. Idag kom granntjejen mitt emot och lekte med Julia en stund. Hon är 6 år äldre än Julia men dom leker fint tillsammans iallafall och Julia tycker så mycket om henne! Så kul att det bor så mycket barn runt omkring här :)