Fredagen

Vilken underbar dag vi fick igår. Otroligt varmt och strålande sol! Hoppas vi får många såna under sommaren! Pappan i familjen jobbade sin sista natt igår och gick sedan på semester i 8 veckor. Så härligt! När hon sov på förmiddagen passade jag och Julia på att åka till gammelfarmor och hälsa på i några timmar. Det var uppskattat från båda håll. Så fint att se :) När vi kom hem sov Julia sin förmiddagsvila och jag passade på att sätta mig i solen och försöka få lite färg på min bleka kropp! 
 
På eftermiddagen när vi satt ute kom en granne förbi och med sig hade hon sitt barnbarn F. Hon och Julia går på samma förskoleavdelning och det var så sött att se när dom ropade på varann och började leka. Dom höll varann i handen och då smälte jag. Så sött! 
 
 
 
 
När dom lekt ett tag följde jag och Julia med hem till dom så barnen fick gunga i deras gungställning. Dom hade en jättebra gunga (som jag inte tror finns att få tag på längre?) En mindre variant av den dom har i Madicken om ni vet? Så man sitter mot varann i samma gunga iaf. Jag hann aldrig få med den på kort men jag hoppas ni förstår :) Kul tyckte dom att det var och Fs farfar var med och lekte hela tiden. Själv hamnde jag på deras veranda med ett vinglas i handen. Det händer inte ofta nu för tiden men det är ändå nåt med att dricka ett glas vin i solen en fin sommardag!