Filip, Oscar och Saga

 
Tänkte visa er ett litet urval av bilderna från gårdagens fotografering. Så otroligt fina syskon, och det riktigt lyser kärlek till lillasyster Saga. Så fint att se! :)
 
 
 
 
 
 

Helgen

 
Vilken helg jag haft. Den bästa på länge helt klart! Igår åkte vi en snabb sväng till Karlstad och då fick jag äntligen tag på en glasburk med tappkran som jag jagat och jagat så länge. Dom är tydligen otroligt populära för dom är slut överallt. Aja, nu slipper jag jaga mer :) När vi kom hem blev dom sista fem stolparna till altanen gjutna samtidigt som jag gjorde mig iordning för tjejmiddag hos Anna med Camilla och Madde. Det var verkligen jättetrevligt och precis vad jag behövde! Det bjöds på två olika sorters pajer och kladdkaka med jordgubbar och grädde till efterrätt. Jättegott! Några timmar och en vinflaska senare var det dags att bege sig vidare till Skruvstadparken. Premiär för min del! En supertrevlig kväll som jag gärna gör om snart! :)
 
Idag blev det en spontantur till Säffle med svärmor. Dom skulle dit och kolla in nya Dollarstore men jag bytte plats med svärfar och han stannade här och hjälpte Fredrik bygga på altanen så det var nog en win win :D När vi shoppat klart blev det en spontantur till Mellerud och Bloms också. Där har inte jag varit på över tio år tror jag så det var lite kul och kolla in. Hittade en superfin pyjamas till Julia från Name It iaf :) När jag kom hem var det bara att packa om för att möta upp en arbetskamrat och hennes familj på Skutberget. Jag fick äran att fota deras lilla Saga, men även storebröderna såklart :) Det är verkligen få saker som ger mig en sån kick som när jag får fota, och jag är så glad över alla uppdrag jag får! En jättebra avslutning på en väldigt bra helg helt enkelt :) 
2

Svanbebisar

 
Idag hade vi planerat en tur ut på sjön med min bror och hans båt. Vi kom dock inte så långt för dessa stod och blockerade vår väg ut på bryggan. Mamman och ungarna på ena sidan av dörren och pappan fräsandes åt oss på den andra. Det var ju minst sagt väldigt trist men oj oj så söta dom små ungarna var. Och fotografen i mig blev ju ändå lite nöjd att jag kunde fota dom på så nära håll :) 
 
Hur kom vi till båten då? Pontus fick snällt fråga en fiskare som skulle ut om han fick åka med och bli avsläppt på bryggan. Haha! 
 
 
 
 
 
 
1