Dopbilder på Isa

Förra lördagen var vi bjudna till Grava kyrka för Isas dop. Jag fick förfrågan att fota både dop och Isas dopbilder, och det gjorde jag såklart! Blir lika glad varje gång jag blir anlitad att fota! Idag på förmiddagen kom dom hit och dopbilderna togs. Det var verkligen inget problem med världens gladaste unge! Så go hela tiden :) 
 
 
 
 
1

Lekdejt hos Nils och Sigrid

 
 
 
 
För två veckor sedan var vi hos Nils, Sigrid och Lovisa och lekte. Vi har inte setts sedan jag fotade Sigrid i höstas så det var verkligen på tiden nu! Är så kul att följa Julia och Nils och hur dom utvecklas. Dom har ju följts åt sedan dom var små och jag har såklart fotat och dokumenterat alla träffar. (HÄR, HÄR och HÄR finner ni några) Är så kul att kolla igenom och jämföra ibland. Dom blir så stora! Och nu har Nils blivit storebror till finaste lilla Sigrid. Hon var så snäll hela tiden och log i sin babysitter och log mest hela tiden. Fina ungar <3 Var även kul för oss mammor att uppdatera varann om vad som hänt sedan sist. Det blir mycket hus och renoveringssnack när vi umgås för vi köpte hus nästan precis samtidigt. Så kul att ha någon att diskutera allt sånt med :) 
 
 
 
 
 
Julia hade sina nya ankstjärtsbyxor på sig. Det är ju så sött! :)

Samuel

Förra fredagen gjorde jag en nyföddfotografering på Julias en vecka gamla kusin Samuel. Han var så snäll och medgörlig hela tiden och här kommer några av alla bilder vi tog <3
 
 
 
 
 
 
 
 
4