Namnsdag

 
I måndags firade vi min lilla älsklings andra namnsdag. Jag hade beställt ett litet paket från Next med rosa Converseskor, en sommarklänning och en supersöt jeansjacka. Tyvärr så hade dom gjort en miss och i lådan med Converseskorna fanns det bara en sko. Har mailat dom nu och hoppas att det löser sig! :)
 
Efter jobbet kom Anna förbi. Vi har verkligen inte lyckats pricka in att ses på hela hösten och vintern så nu var det verkligen dags tyckte vi båda två. När vi hämtat Julia på dagis så kom mormor och morfar förbi med en namnsdagspresent. Ett pussel som var utformad som en klocka. Mycket pedagogiskt ;) Hon gillade den dessutom väldigt mycket! 
 
1

Besök

När vi kom hem från gammelfarmor på lördagen var F klar med slipnnigen och vi fick besök av moster Malin och Tobbe. Dom hade med sig en väldigt uppskattad alla hjärtansdagpresent. Två Smoothies och en förpackning med russin blandat med torkad frukt. Fick gömma russinen tillslut för hon blir som sagt tokig och äter upp allt. haha! 
 
Efter en stund kom även Johan, Nina och kusinerna David och Samuel. Julia som inte varit så intresserad av bebisar innan var plötsligt väldigt nyfiken och tittade o kikade på lille Samuel :) 
 
 
 
 
 
 

Hos gammelfarmor

 
Idag efter frukost klädde jag och Julia på oss och åkte hem till gammelfarmor en stund. Pappa F skulle slipa i trappan och då ville vi inte att Julia skulle vara med i allt slipdamm som blir. Oljudet av dammsugare och slipmaskin också såklart. Dessutom är hon rädd för den dammsugaren. Så som sagt, det besök hos gammelfarmor blev det, och jag visste ju att hon saknat Julia så det blev ett kärt återseende från både hennes och Julias sida :) När vi kom fram och jag släppt ut henne ur bilen halvsprang hon till dörren där min farmor stod och väntade. Så gulligt :) 
 
När vi kom stod det en liten låda med physalis på bordet och Julia fick smaka. Det var premiär så det var lite spännande o se vad hon tyckte! Jag kan säga såhär, hon blev helt galen och ville bara ha mer o mer hela tiden. Ända tills hon blev bjuden på några russin, då var det det som gällde sen. Ungen blir verkligen helvild när hon får se russin :) haha! Men lite riktig mat fick hon allt i sig också för g.farmor hade pannbiff, potatis och morötter färdigt. Efter maten hann vi med att leka lite med en sån där tomte i en kula som det snöar i när man skakar den (jag älskade såna när jag var liten och det verkar som att Julia tycker likadant :)) och även lite kurragömma bakom en köksskåpsdörr.