Namnsdag

 
I måndags firade vi min lilla älsklings andra namnsdag. Jag hade beställt ett litet paket från Next med rosa Converseskor, en sommarklänning och en supersöt jeansjacka. Tyvärr så hade dom gjort en miss och i lådan med Converseskorna fanns det bara en sko. Har mailat dom nu och hoppas att det löser sig! :)
 
Efter jobbet kom Anna förbi. Vi har verkligen inte lyckats pricka in att ses på hela hösten och vintern så nu var det verkligen dags tyckte vi båda två. När vi hämtat Julia på dagis så kom mormor och morfar förbi med en namnsdagspresent. Ett pussel som var utformad som en klocka. Mycket pedagogiskt ;) Hon gillade den dessutom väldigt mycket! 
 

Besök

När vi kom hem från gammelfarmor på lördagen var F klar med slipnnigen och vi fick besök av moster Malin och Tobbe. Dom hade med sig en väldigt uppskattad alla hjärtansdagpresent. Två Smoothies och en förpackning med russin blandat med torkad frukt. Fick gömma russinen tillslut för hon blir som sagt tokig och äter upp allt. haha! 
 
Efter en stund kom även Johan, Nina och kusinerna David och Samuel. Julia som inte varit så intresserad av bebisar innan var plötsligt väldigt nyfiken och tittade o kikade på lille Samuel :) 
 
 
 
 
 
 

Hos gammelfarmor

 
Idag efter frukost klädde jag och Julia på oss och åkte hem till gammelfarmor en stund. Pappa F skulle slipa i trappan och då ville vi inte att Julia skulle vara med i allt slipdamm som blir. Oljudet av dammsugare och slipmaskin också såklart. Dessutom är hon rädd för den dammsugaren. Så som sagt, det besök hos gammelfarmor blev det, och jag visste ju att hon saknat Julia så det blev ett kärt återseende från både hennes och Julias sida :) När vi kom fram och jag släppt ut henne ur bilen halvsprang hon till dörren där min farmor stod och väntade. Så gulligt :) 
 
När vi kom stod det en liten låda med physalis på bordet och Julia fick smaka. Det var premiär så det var lite spännande o se vad hon tyckte! Jag kan säga såhär, hon blev helt galen och ville bara ha mer o mer hela tiden. Ända tills hon blev bjuden på några russin, då var det det som gällde sen. Ungen blir verkligen helvild när hon får se russin :) haha! Men lite riktig mat fick hon allt i sig också för g.farmor hade pannbiff, potatis och morötter färdigt. Efter maten hann vi med att leka lite med en sån där tomte i en kula som det snöar i när man skakar den (jag älskade såna när jag var liten och det verkar som att Julia tycker likadant :)) och även lite kurragömma bakom en köksskåpsdörr. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinterfotografering 20150207

 
Nu har jag gått igenom alla bilderna från vinterfotograferingen i lördags. Påminns gång på gång vilken fantastiskt fin dotter vi har <3 
 
 
 
 
 
 

Korvgrillning

Idag har vi varit ute och grillat tillsammans med Fredriks familj. Fredrik kom på ideén under veckan och som tur var sken solen från en nästan klarblå himmel. Det blåste dock ganska kallt men vi värmde oss vid elden och genom att hålla igång på olika sätt. Julias farmor lekte och härjade med både Julia och hennes kusin David. Kul med vuxna som har barnasinnet kvar :) Jag höll som vanligt igång med kameran och såg när jag kom hem att jag tagit 182 kort. Som sagt, jag håller igång med kameran ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinterfotografering

 
Som jag väntat på att solen skulle kika fram! Ända sedan snön kom i stora mängder har jag haft en tanke på fina vinterbilder med Julia i snön. Snön har vi fått behålla men solen har inte visat sig ordentligt, förrän idag på eftermiddagen. Pulsade på Julia massa kläder under tröjan och tog med mig Fredrik och min bror ut för att assistera lite (det var dom förövrigt riktigt dåliga på :P) och försökte få henne att stå still såpassa länge att jag kunde ta några fina vinterbilder på henne. Har bara hunnit kika igenom dom lite snabbt men det verkar ändå som att några blev bra :) 

Trappan

 
Nu har vi dragit igång med nästa renoveringsprojekt här hemma och det är som ni säkert listat ut nu, trappan! Det sitter nu en träliknande plastmatta på trappstegen så nummer ett är att ta bort den och slipa bort allt lim. Dom tre översta stegen på bilderna är slipade o klara men ja ser nu att det syns väldigt dåligt på bilderna. Det syns bättre i verkligheten :) Det är tretton trappsteg totalt och nu är fyra stycken klara! Lite kvar med andra ord ;) men det är ändå kul och inte speciellt jobbigt alls! Det är så kul att se skillnaderna som blir under arbetets gång. Tror detta kommer ge ett enormt lyft för hallen! Hur ska trappan se ut då? Helvit såklart ;) 
 

RSS 2.0