Västkusten 20 juli

 
För två veckor sedan åkte vi ner till västkusten över dagen med min syster och hennes pojkvän. En sommar utan ett besök i Grebbestad finns inte riktigt för mig! Under mina 28 år finns det kanske en eller två somrar jag inte besökt mitt älskade sommarparadis. När jag var liten hade vi husvagn uppställd på campingen i Grebbestad och ända sedan dess har det varit lite som mitt andra hem. Nu känns det ännu mer speciellt när jag får ta med Julia dit och visa henne detta! I år var det andra gången hon var där. Första gången var hon bara två månader gammal och hade inte så stort utbyte av det. Nu kunde hon gå med på bryggan och doppa sina små fötter i havet för första gången! 
 
Vår resplan var Fjällbacka-Grebbestad-Strömstad (Nordbys köpcenter) och så blev det. Fredrik tycker extra mycket om just Fjällbacka och det är väldigt mysigt där! Det blev tyvärr inte alls som vi hade planerat där och efter ett hemskt besök på restaurangen Lilla Berith var ingen av oss sugna på att stanna kvar där. För att göra en lång historia kort så fick Fredrik en tvestjärt i sin Pasta Carbonara och efter det blev vi otroligt dåligt bemötta! I princip anklagade för att ljuga, ingen ursäkt och nästan utkastade därifrån. Utan tvekan det värsta bemötandet jag varit med om i hela mitt liv och jag skulle inte rekommendera en enda människa att någonsin sätta sin fot där. Jag vet att vi aldrig mer kommer göra det iaf! När vi äntligen kommit därifrån var allas humör rejält nere så vi stannade inte kvar i Fjällbacka utan åkte vidare till Sportshopen en snabbis och sedan vidare till Grebbestad <3. Där gick vi på bryggan, strosade i affärer och åt glass. Vi avslutade med en stund på stranden så Julia fick känna på havet. Hon var sugen på att bada mer men vi hade tyvärr inte packat några badkläder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan bar det vidare till Nordby köpcenter där vi stannade resten av eftermiddagen och kvällen. Det är verkligen ett köpcenter jag kan rekommendera och godisbutiken dom har är inte av denna värld. Den måste upplevas :) Att dom sedan har en Iittala Outlet är ju ett stort plus i kanten från min sida ;) Köpte äntligen fyra stycken av rörstrandstallrikarna jag spanat på ett tag! :) Jag älskar att duka fint (inte laga mat men duka, haah!) och fina tallrikar är det jag saknat innan! På vägen hem åkte vi genom Norge och Halden och åkte såklart vilse. Säg någon gång vi inte åker fel! haha! Men det är ju bara kul och en del av semesterminnen sen! 
 
Tack för en underbar dag. Vi har alltid så kul tillsammans och vi ser redan fram emot nästa resa <3