Körsbärsblom

 
Finns det något finare än körsbärsträd som står i full blom? Det är svårslaget iaf! I söndags var vi som sagt och fotade bland alla dessa fina blommor. Julia var väl inte jättesugen på att återigen stå framför kameran men som tur var hade jag ett paket russin med mig så efter en liten muta gick det lite bättre ;) Starkt solljus gjorde också det hela lite svårare men det är bara att göra det bästa av situationen :)
 
 
 
 
 
 
 
1

Fotat vid körsbärsträden

Idag drog jag och Julia med oss Jessica till Stadsträdgården för att försöka få lite fina bilder vid dom underbara körsbärsträden. Julia var väl inte jättesugen på att bli fotad idag så jag fick locka med lite russin för att få henne lite mer medgörlig. Fick väl kanske inte jättemånga fina bilder men några blev det iaf :) 
2

Vitsippor

 
Idag fick vi återigen till en fotografering i vitsippshavet. HÄR är bilderna från förra årets fotografering. Idag var det dock lite lite vitsippor men vi gjorde ett försök och fick faktiskt till många bra bilder ändå. Man har alltid en bra eller dålig känsla i magen efter varje fotografering, och denna gången var den känslan bra! :) 
 
Förutom att fota har svärföräldrarna och Fredriks bror med familj varit här idag. Svärmor hjälpte mig att ta hand om allt gammalt skräp av förra årets blommor i rabatterna och det var ett rejält träningspass kan jag säga. Vi höll nog på ett par timmar och vi slet rejält. Men nu är det äntligen klart. TACK snälla för hjälpen! Fredriks bror hjälpte oss med att gjuta en bit utanför garaget. Det har varit en hög kant där men nu är den borta :) TACK för hjälpen där också! När alla åkt hem passade vi även på att måla lite på fasaden. Vi köpte en provburk för att testa färgen så vi kan bara måla en liten bit. Men stor skillnad det blir det! Och bra också för den delen. Nu måste vi köpa mer färg o måla måla måla!! Bara det kan sluta blåsa nån gång. Det är nackdelen med att måla ute. Vädret måste stämma exakt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6