Renovering av garaget

Nu har husrenoveringen legat lite på is ett tag, men i somras tog vi tag i garaget! När vi flyttade in var det betonggolv och helt omålade väggar och tak. Garaget hade väl egentligen ingen jättehög prio (med tanke på allt annat som ska göras i huset) men vi ville ändå få det gjort snabbt då man gärna samlar på sig ganska mycket saker i ett garage och det då blir mycket jobbigare att tömma för målning o.s.v
 
Såhär såg det ut från början (ursäkta röran på bilderna!): 
 
Väggen till vänster målades direkt vi flyttade in eftersom det skulle upp ett nytt element och vattenrör på den väggen.
 
 
 
Vi började med att måla taket vitt. Det tog längre tid än vi trott då vi fick måla måånga gånger! De omålade gipsskivorna sög åt sig väldigt mycket färg! När det var klart satte vi igång med väggarna som också skulle bli vita. Dörren ut till baksidan målades också från grön till vit.
 
När allt var målat och klart kom Fredriks kompis Andreas och hjälpte oss lägga klinkersgolv och så så vis få bort det hemska betonggolvet.
 
 
 
 
 
Såhär blev det färdiga resultatet: 
 
 
Ångrar inte en sekund att vi valde att lägga klinkers på golvet. Snyggare, lättare att hålla rent, fräschare.. Ja listan kan göras lång! :) Nu ska bara innerdörren lackas vit och en ny garageport på plats, sedan är garaget klart :)
3

En titt i backspegeln

Satt precis och sorterade bland gamla kort. Då råkade jag snubbla över en massa gamla inscannade kort från farmor och farfars album. 
 
Anna 2,5 år på farmors 50-årskalas.
 
 Jag tillsammans med farmor och min kusin på samma kalas!
 
 Här är jag nog kanske 5 år. 
 
Här är både jag och Julia nästan 1,5 år. Någon som ser någon likhet? Jag ser det inte alls!
2

Bollkul

 
I fredags när jag var hos Lovisa och fotade hennes Eddie så var ju även Julia och Nils med. Efter avklarad fotografering röjde dom på ute i gatan med en boll. Bollar är en av Julias absoluta favoriter just nu så den var ju väldigt rolig. 
 
 
Medan vi fotade tog Fredrik med dom små på en liten promenad. 
 
Såhär såg det ut förra gången dom delade på denna vagn :) Nästan 1 år sedan nu!
 
 
 
 
 
1