Stoooockholm baby!

Är så glad just nu! Har precis bokat 2 dagar i Stockholm med hotellövernattning i slutet av december. Har längtat efter Stockholm sedan sist jag var där och nu får jag äntligen snart återse min favoritstad igen! Ska även bli så skönt att bo på hotell och för att inte prata om hotellfrukosten! Det blir bara jag och Fredrik som åker denna gången. Vi bestämde att vi behövde detta. Komma ifrån allt vad husrenoveringar och ansvar heter för en kort stund och bara va. Dessutom så ses vi så sällan när vi jobbar olika skift under veckorna. Detta kommer bli såå bra! :)
 
En bild från när vi var i Stockholm förra sommaren, då Julia endast var 3 månader gammal :)
 
1

Kusinkärlek <3

Förra veckan fotade jag lite bilder på Julia och hennes favorit, kusin David. Trodde först att jag inte fått till några bra bilder då ljuset var nästan obefintligt. Men några gulkorn fick ja <3 
 
 
Ser ni så sött han håller henne i handen? <3
3

Kalaslördag

 Idag har vi varit på kalas för Julias farbror Johan som fyller år imorn. Julia var i himmelriket för hon fick återigen träffa kusin David, hennes favorit <3 Det är så fint att se dom tillsammans. Hennes ögon lyser upp när hon ser honom och han är så fin och omtänksam mot henne. 
 
Vi blev bjudna på både smörgåstårta och vanlig tårta. Jättegott! Julia godkände också smörgåstårtan då hon åt en bit alldeles själv. Den andra tårtan får hon vänta nåt år med! Efter fikat röjde hon några timmar med David och Liam 3 år, så det var en trött tjej vi hade med oss hem. Men skulle hon sova när vi kom hem, Neeej då! Det babblades på rätt länge däruppe när vi lagt henne :)
 
 
Mitt absoluta favoritkort från idag <3 Tycker inte om att fota med blixt och gör det i princip aldrig men idag gav jag upp. Tröttnade på mörka bilder med mycket brus så det fick bli blixtbilder ändå! 
 
 
 
 
 
1