Solig dag med vänner!

Nils testade om kompressorn gick att använda som bil ;)
 
 
 
 
 
Idag har Nils varit här o röjt tillsammans med mamma Lovisa. Vi brukar alltid ha så svårt att få till att ses men idag funkade det. O så trevligt vi hade sen! Först lite lunch o röj inomhus. Sedan gick vi ut och spenderade några timmar utomhus. Julia somnade så hon hamnade inte på så många bilder idag. Tack våra fina vänner för ännu en trevlig dag tillsammans!

Mors dag 2014

ja då har jag fått fira min andra mors dag. Det känns fortfarande konstigt att jag får vara med o bli firad på denna dag. Men det är så häftigt att det faktiskt har blivit MIN dag också! Förra året var Julia bara några veckor gammal och allt var så nytt. I år är hon över 1 år och under denna helgen har hon verkligen börjat gå. Det började i fredags med flera steg åt gången men hon igår gick hon hela 7-8 steg på en gång. Kan knappt förklara hur stolt mamma jag var då! Min fina fina tjej som blir så stor!
 
 
 
 
 
 
 
Tack Nina för hjälpen med fotograferingen :)
5

Överraskningsmiddag

Hej igen!
 
Ja jag vet, jag är verkligen världssämst på att blogga just nu, men till mitt försvar måste jag säga att resonsen från er är i princip obefintlig vilket gör att jag tappar lusten! Jag ska försöka bättra mig, men hoppas att ni också vill göra det? Är så mycket roligare om man får respons på det man skriver :)
 
Vad har hänt sen sist då? Det händer väl egentligen ganska mycket hos oss hela tiden kan jag tycka! Det är såklart huset och den enorma trädgården som tar mycket av tiden, men vi har även hunnit med annat kul. Till exempel så överraskade vi mamma och pappa som firade Silverbröllop (25 år). Vi planerade för detta under lång tid. Planen var 3-rättersmiddag här hemma, och så blev det också! Malin, som är riktigt duktig på matlagning, stod för menyn och sedan hjälptes vi åt att tillaga allt så gott det gick. Överraskade blev dom också när dom kom, vilket var vår förhoppning såklart! Hade varit oerhört trist om dom hade börjat fatta misstankar. Men som sagt, det gjorde dom inte så det blev superlyckat! Menyn bestod förresten av: Toast skagen till förrätt, potatis (var såklart nån speciell men vet inte exakt vad den kallades) fläskfile och baconlindad sparris till huvudrätt och marsipantårta till efterrätt.
 
 
Förberedelserna är i full gång :)
25 röda rosor såklart!  II  Första gången med rosett, äntligen gick det ;)
 
Förrätt!
Huduvrätt!
 
4