Lördag!

Vår lilla solstråle imorse tillsammans med sin nalle <3
 
Imorse vaknade jag innan Julia! Klockan 07.07 för att vara exakt. Så himla trist när hon sover lite längre! Men men jag är van att gå upp så tidigt nu så kroppen är väl inställd på det :) När hon väl vaknade var hon på sitt allra bästa humör! Hon skrattade o pratade o var allmänt jättego! Hon fick pyssla runt lite i sin säng innan jag tog över henne till vår säng. Älskar verkligen att mysa tillsammans i sängen på morgonen, speciellt när hela familjen är samlad :)
 
Annars har det varit en lugn dag idag. Inget planerat föutom lite fix i trädgården, och det fick vi fixat på förmiddagen. En spaljé (tror jag det heter) åkte ner och en låda med jord under försvann också. Vi har köpt jättefina (och stora!) mörkgrå krukor som jag tänkte placera där istället. Tror det kommer bli jättefint! Speciellt när huset blir vitt! Älskar kombinationen av vitt och olika nyanser av grå! När vi ändå höll på ute passade vi på att sopa rent gatan utanför vår tomt. Nu ser det så prydligt och fint ut så! Denna tiden på året skulle jag aldrig byta bort att bo i hus! Är så skönt att kunna gå in och ut som man vill, både för oss och för hundarna! :)
 

Blommor!

 
Vi har verkligen fått en trädgård som inte är så vanlig! Det är blommor, buskar och träd överallt. Dom förra ägarna var väldigt trädgårdsintresserade och var med i trädgårdstävlingar flera gånger! Dom har planerat trädgården så den ska blomma från vår ända till vinter. Nu har vi snödroppar, krokus och små påskliljor på flera ställen. Nu kunde jag inte hålla mig längre så när Julia låg ute och sov trotsade jag min förkylning, drog med mig kameran ut och fotade lite roliga bilder på blommorna! Fick fuska lite med en blomspruta då det är sol och inte regn ute!
 
 
 
 
 
 
 
2

Utemöbler, check!

Tisdag idag och jag börjar ärligt talat känna mig lite hängig :( Vill inte bli sjuk nu så försöker låtsas som att det inte är så. Vi får se hur bra jag lyckas :)
 
Igår köpte vi nya utemöbler lite spontant sådär! Vi har kikat på utemöbler sedan i höstas men har inte hittat nåt bra. Eller dom vi hittat har varit jättedyra. Blocket har inte heller gettt någon som helst utdelning. Vi vill ha en rejäl grupp i trä med sex stolar. Inget glasbord utan helt i trä. Igår när Fredrik kom hem från jobbet och vi fick posten hittade jag en Hillerstorp grupp för halva priset i en av reklambladen. Fredriks föräldrar åkte iväg och kikade på dom, gav dom OK, hyrde släp och åkte hit med dom! Så himla snällt av dom! Nu kan vi iallafall bocka av det från att-köpa-listan! Känns väldigt skönt att nu kunna ha mysiga grillkvällar här ute på altanen i sommar :)
 
 
Idag fick jag dessutom reda på en underbar och helt fantastisk nyhet! Blev så otroligt glad! :)