Midsommar 2014

 
Igår var det ju midsommar, om någon mot förmodan missat det ;) Vår midsommar var så mysig och trevlig! Samtidigt som det skulle firas midsommar håller vi på o renoverar garaget, så Fredriks kompis A är här och lägger klinkersgolv därinne. Aldrig en lugn stund i vårt hus inte :)
 
Iallafall, när kransen var klar och vi var ombytta och klara hämtade vi upp min bror och åkte vidare till Borgvik för lite midsommarfirande. Borgvik är verkligen en sommaridyll! Det är så mysigt där på sommaren och vad passar då inte bättre än att fira midsommar där?! Julia skötte sig så fint hela tiden och satt mest och tittade. Försökte ta några kort med kransen på och det gick väl sådär. Hon slängde av sig den direkt! Men några kort lyckades jag iallafall få till :)
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem kom kom Johan, Nina och Mattias hit för att fortsätta eftermiddagen och kvällen med oss. Vi grillade och hade färskpotatis, sill, gräddfil med gräslök (från vår trädgård), pot.gratäng, pot.sallad till. Så, mätta blev vi så det räckte och blev över! Till efterrätt blev det jordgubbstårta som Nina gjort! Jättegod :) Senare under kvällen kom min kusin och hans Malin hit och kikade på huset. Julia hade precis somnat vilket var synd när lilla Ellie var med. Det skiljer bara 1,5 månade mellan dom så ja tror dom skulle ha kul tillsammans :) Det får bli nästa gång helt enkelt! Kvällen/natten avslutades med ett par omgångar Med andra ord. Spelet man aldrig tröttnar på :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite har hänt på 1 år ;)
 
 
Hoppas ni också hade en fin midsommar!
6

Lek hos Nils

Idag efter morgonpromenaden blev det ett ganska spontant besök till Lovisa och Nils. Ungarna fick leka och vi fick prata ikapp igen :) När Nils behövde sova tog vi en promenad i området. Julia fick låna Nils vagn då jag inte tog med vår. Då fick hon plötsligt åka framåt och det tror jag var väldigt uppskattat! Vi hälsade på kossorna i en hage precis bredvid villaområdet och kikade på alla fina hus. Jättetrevlig eftermiddag helt enkelt, med massa energipåfyllning!
 
 
Lilla locken bak i nacken  I I  Min fina vän!
 
 
Hehe kan inte sluta skratta när jag ser denna bilden. Nils och jag fotade lite tillsammans och denna fick han till på Julia :)
1

Middag med vänner!

Idag var vi bjudna på middag hemma hos Henric, Jenny och lilla Ronja! Så kul att ses igen, förra gången var när Julia fyllde 1.
 
Barnen lekte på en filt i trädgården (ja så var det menat iaf, men dom skulle såklart va överallt förutom på filten :P haha!), det grillades och vi fick en fantastisk middag som vi åt ute på altanten i solsken. Efter middagen tog vi en tur till lekparken som låg ett stenkast från deras hem. Jättebra! Till efterrätt bjöds det på smulpaj med jordgubbar och rabarber. Så somrig och jättegod! Såna här dagar är verkligen såna som ger en massa energi! Så mysig och härlig eftermiddag hade vi, och åkte inte hem förrän det var dags för Julia och Ronja att sova!
 
Lyckades iaf få en bild där dom sitter fint och leker på filten ;)
 
 
 
 
 
 
 
Fina små tjejooor som det endast skiljer 2 månader mellan! Så kul :)