Kök före och efter

Kom på när jag satt o kikade igenom massa bilder, att jag faktiskt tog förebilder på husets alla rum när vi flyttade in. Tänkte att jag därför kunde bjuda på lite före-och efterbilder på köket. Det är det rummet i huset som genomgått störst förändring hittills och mycket vitt blev det. Helt i min smak :)
 
 
 
 
Hålet bredvid diskmaskinen ska fixas till. Förhoppningsvis redan till helgen :)
 
 
Det enda som är jobbigt med köket nu är golvet! Det förstör liksom helheten! Men det får bli ett senare projekt. Just nu är det andra saker som är viktigare :)
 
 Denna ljusstaken fick jag av Fredrik i julklapp. Inget jag önskat mig, han hade hittat på detta själv. Jag älskar den!

Mina Steltontermosar är fortfarande lika snygga (och bra) så dom har en given plats på ena köksbänken, tillsammans med en bricka från Designhouse I I Tändsticksasken eller skyddet eller vad man ska säga, har jag kikat på länge! Nu fick jag den i julklapp av syster :)

 
 Mina fina iittalaljuslyktor fick en plats i köksfönstret. Dom ger ett jättemysigt sken. I I Den stora murgrönan fick jag av mamma o pappa i födelsedagspresent. Den gör sig så bra i våra stora köksfönster o dessutom tycker jag det är riktigt snyggt med mörkt gröna växter som bryter av det vita!
Dessa iittalaljusstakar fick jag också av mamma o pappa, fast i julklapp. Tycker bara om dom mer och mer! I I Klockan var en födelsedagspresent från min syster. Den gör sig verkligen jättebra i köket :)
4

Födelsedagskalas

 
 I lördags hade jag som sagt mitt födelsedagskalas. Så blir det när man fyller år mitt i veckan. Men egentligen är det ju ganska bra, för då får man liksom två dagar istället för en ;) Perfekt för mig som älskar födelsedagar :D
 
Jag hade iallfall den bästa av bästa dagar! Allt var bara sådär perfekt och lyckat. Alla kunde komma, mamma hade gjort sin goda smörgåstårta, jag fick helt underbara presenter, och tårtan som vi köpte från MAXI var underbart god. Utöver detta verkade alla ha trevligt. Vi hade nog lite extra roligt vid vårt bord för så mycket som jag skrattade då var det längesen jag gjorde :) Att sedan få fira sin födelsedag med sin dotter var stort! Hon stal allas uppmärksamhet som vanligt o var så snäll o glad hela dagen.
 
O presenterna då. Det var så mycket fint att det nästan kändes för mycket för att ta emot! För er nyfikna kan jag tala om att jag fick 3 st bodymist från Victoria's secret, ett fäste till fotobakgrunden och en present som inte kommit än (av Fredrik), mama-prenumeration, en fotobakgrund, en bricka till mitt brickbord och en jättestor murgröna (av mamma o pappa), presentkort på Royal design (av Pontus), två iittalaljusstakar (av svärföräldrarna), en klocka, och några presenter hon glömde hemma ;) (av Malin o Tobbe), ännu en iittalaljusstake (av Johan och Nina) och pengar av farmor. Som sagt, ni kanske förstår att jag är mer än nöjd?! :)
 
Senare på kvällen kom Malin o Tobbe tillbaka och vi hade spelkväll. Vi spelade ett spel som hette 3 snabba svar. Jättekul spel som jag verkligen rekommenderar.! Vi hade jättekul och kom inte i säng förrän 4 (!) på morgonen. Trots detta var jag förvånansvärt pigg när Julia vaknade 07.30 :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pulkapremiär

I lördags innan mitt kalas tog vi med Julia ut på hennes första pulkatur. Vädret var inte jättebra. Enligt farmor hade dom lovat sol, men nån sån såg vi inte till tyvärr. Istället var det mulet och det blåste även väldigt kallt. Julia var påpälsad till tänderna, men det blev ändå en väldigt kort tur. Hon såg väl inte direkt jätteroad ut heller. Stel som en pinne satt hon med armarna rakt ut.. hehe! 
 
 
 
 
 
 
2