Grillmys!

 
I söndags hade vi även planerat in grillning med Lovisa, Fredrik och Nils. Solen sken och det var otroligt varmt. Helt perfekt för en eftermiddag på altanen med grillad mat! Uh vad underbart det är att ha egen altan att kunna gå ut på, och att ha en egen trädgård att röra sig i! Det är en otrolig frihetskänsla! Vi hade några jättemysiga timmar tillsammans med massa prat, mat och barnmys! Känns så bra att sommaren står för dörren med massa massa såna här kvällar! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2

Cherry blossom

I söndags var vi i stadsträdgården med Lovisa och Nils för att fota lite fina vårbilder. Vi gjorde detta förra året också men då hade tyvärr kärsbärsträden blommat över. I år tänkte vi därför försöka hinna med dom rosa träden. Tyvärr var vi nog lite sent ute ändå för dom började redan bli lite dåliga. Men några fina bilder fick vi ändå! :) Blev ändå inte alls nöjd med fotograferingen och fick inte till varken ljus eller bra komponerade bilder. Lite synd men men!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1

Julias rum

Nu börjar vi äntligen se slutet på projekt Julias rum! Vi drog igång i februari, men vi sa båda två att vi inte skulle stressa med något och ta det lite när vi hade tid. Det vi gjort därinne var: Först tog vi bort garderoben som stod därinne. Sedan åkte golvlister och dörrfoder ut och vi började sätta upp easyliner över hela rummet (det är som en tjockare tapet som täcker struktur på tapet). När det var gjort målades fönstret och väggarna vita. Sedan var det dags för fondtapeten. Därefter pärlspontstaket och tillsist slets två platsmattor bort och in kom ett nytt golv. Det vi har kvar nu är tak-och golvlister och fogning av taket! Sedan kan ja börja inreda! Äntligen :)
 
Såhär såg rummet ut när vi flyttade in i november.
 
Såhär ser det ut nu! Jag är helt galet nöjd, det blev precis som jag tänkt :)
1