Höstbilder

 
 Nu har det gått några dagar sedan sist. Dagarna rullar på rysligt fort.Vi har iallafall hunnit med en del sedan sist. Bankmöte, loppisförsäljning, öppna förskolan, fika och en sväng på stan med svärmor för att bara nämna några saker.
 
Idag var solen framme några timmar på förmiddagen och jag blev sugen på att fota lite höstbilder på Julia. Fick med mig syster som assistent och sedan kunde vi fota en stund. Blev dock ganska snabbt avklarat för det var lite för kallt för Julia. Lilla snuttan va stor du blir!
 
 
 
 
 
 
 
 
8

Öppna förskolan

Denna veckan har vi varit på öppna förskolan för första gången. I måndags följde jag med Veronica och hennes goa barn Kelly och Melizza. Julia är ju liten fortfarande och hade kanske inte samma utbyte av det som dom större barnen. Men jag tror ändå att det var kul för henne att sitta och kika på andra barn. Även kul för mig att få träffa och umgås med andra som har barn. Jag känner ju inte så många som har barn tyvärr, så kul att lära känna fler! Att bara gå en promenad eller vad som helst! :)
 
Igår var vi där igen. Denna gången tillsammans med Lovisa och Nils. I måndags när vi var där berättade ledaren att man kunde få göra hand-och fotavtryck, så därför åkte jag till IKEA och köpte en igår på förmiddagen. När vi kom dit igår gjorde vi både dom små avtrycken och det blev så fint så fint! Blir kul att sätta upp på väggen i hennes nya rum sen! När vi kom dit mötte vi även en annan mamma från vår föräldragrupp o sen kom även Veronica igen. Med andra ord hade vi en jättetrevlig eftermiddag så dit går vi nog snart igen :)
 
 
Julia älskar att se sig själv i speglar och denna som satt så lågt var ju jättebra för henne :)
 
 
2

Pappas födelsedag

Förra helgen gick som jag tidigare nämnt, i födelsedagarnas tecken. På söndag var det pappas/morfars tur. Mamma jobbade till 16.30 så kalaset började lite senare. Då passade vi på att åka till huset och kika en gång till. Mäta och kolla lite mer var man kunde ställa saker. Va kul det ska bli att börja inreda sen. Fast det kommer ta tid att få det som vi vill. Det är ett stort hus och mycket yta att fylla!
 
När mamma slutade åkte vi hem till dom där vi först blev bjudna på räksmörgåsar. Jättegoda! Mamma är verkligen duktig på matlagning och allt som har med sånt att göra. Synd att jag inte ärvde något av det :P
 
 
 
 
 
 
1