Husägare!

 
Så var vi husägare på riktigt då! Vilken märklig känsla det är. O ena sidan är det jättekul och jättestort. O andra sidan är det väldigt skrämmande och nästan lite obehagligt. Lägenheten är så trygg i jämförelse. Nu ska man helt plötsligt ansvara för så mycket själv. Men man kommer in i det så småningom, det tror ja :)
 
Vi skulle träffas i huset 14.30 igår. När vi kom dit var inte städningen riktigt klar så vi fixade med att skriva av vattenmätare m.m och åkte sedan ner till banken för att fixa klart det sista. Var en härlig känsla när man skrivit på Köpekontraktet och huset var vårt på riktigt! Efter banken åkte vi tillbaka till huset och då var städfirman klara. Vi kollade igenom huset och han visade lite praktiska saker. Sedan åkte vi hem till mamma o pappa och fick mat. Mamma matade även Julia och sedan åkte vi tillbaka till huset för att kika lite och mäta vissa saker. Huset kändes så stort när det var tomt!
 
I helgen ska vi tillbaka och fixa lite :) Det kommer bli hektiska dagar men det blir fint när det är klart och det är ju huvudsaken ändå :)
2

Brevvänner

Nu sitter jag här och slappar i soffan igen. Det tycker jag ändå att jag har förtjänat efter ännu en dag med massa packande. Fredrik jobbar eftermiddag så jag har fått rodda med barn, hundar o packande ensam, men det har fått förvånansvärt bra faktiskt :) Lyckades få ihop 8 kartonger bl.a från garderoberna i sovrummet. Medan jag packade hittade jag såklart lådan med alla gamla brev från alla brevvänner jag haft. Varför är det alltid så när man ska rensa, städa o.s.v. Man hittar nåt man glömt bort och ssom man sedan blir sittande med! Var iallafall väldigt kul att bläddra runt bland alla brev. Kommer ihåg att jag och en kompis brukade sova i tält på sommaren och skriva en massa brev till varandra då! Hade också en brevvän som jag träffade och umgicks med under alla somrar på västkusten. Var så kul att vi kunde hålla kontakten även resten av året!  Fina, roliga minnen <3
 
Jag hade mycket bra ordning på mina brev och numrerade dom allihop. Hehe!

Fullspäckad dag

 
Denna dagen har minst sagt varit fullspäckad. Kul! Vi började dagen med en promenad i regnet för att möta upp Janni och Loah. Blev en promenad hem till deras mysiga lilla hus där planen var att barnen skulle fortsätta sova i vagnarna ute på deras altan medan vi kunde fika och umgås. Så blev det inte riktigt. Julia vaknade direkt och låg o pillade med nappen i vagnen. Hon var ändå nöjd så hon fick ligga kvar medan vi började fika. Efter en liten stund började hon gnälla och jag fick plocka upp henne. Då vaknade även Loah så det fick bli fika med barnen. Lika mysigt det och resten av tiden spenderade vi på golvet med lekande barn och varsin kamera i handen :) haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När det var dags att promenera hem igen följde dom oss en bit på vägen. Det hade slutat regna men började såklart igen när vi var på väg hem. När jag kom hem mötte jag i princip bara Fredrik i dörren som åkte till jobbet. Men jag blev inte ensam så länge för efter två kom Jessica hit och umgicks med oss. Hon åker till USA på fredag så vi ville ju hinna ses innan dess. Vem vet, kanske var hon den sista som kom hit till lägenheten? :) Vi hade iallafall en väldigt trevlig eftermiddag och timmarna bara rusade iväg.
 
 
 
1