Bergvärme

Nu är vi äntligen igång med projekt bergvärme! Som vi väntat på att det ska dra igång :) Tanken från början var att det skulle göras innan vi flyttade in men så blev elementen försenade o ja.. Här är vi nu. För oss blir det ett väldigt stort projekt då det inte bara är bergvärme som ska installeras. Vi har direktverkande el så vi måste även göra om hela systemet till vattenburet. Detta innebär nya element och rördragningar mellan alla element, så det är en liten process :p MEN det blir bra när det är klart och man kan börja packa upp allting, och även bjuda hem folk hit :) 
 
idag ska vi även få bredbandet så snart kan ja lägga ut lite bilder på vad vi sysslat med här hemma :)
3

Renovering

Hej igen! 
 
Här har vi fortfarande inget internet o uppdateringarna blir lite glesa tyvärr. Men förhoppningsvis får vi det nu i veckan o då kan ja börja visa upp lite bilder från renoveringen o sånt :) Under tiden kan ni följa med på instagram (amyren87) om ni vill :)
 
Renoveringen ja.. Vi håller på med nånting hela tiden nu och hela helgen gick åt till tapetsering o nytt kakel i köket. Det blir jättefint och det är kul men ja längtar tills vi kommer iordning lite o man kan bjuda hem folk till nåt annat än ett byggkaos :)

Inflyttade

Hej igen!
 
I lördags gick flyttlasset och vi bor för tillfället i ett mindre kaos. Imorse drack jag mjölken ur ett ölglas! Haha! Tur att det bara är för en kort stund :) Annars börjar vi väl komma in i att vi bor här nu. Jag saknar fortfarande lägenheten och Norrstrand nåt enormt, och känner mig typ fast här men det vänder väl snart hoppas ja :) det är iallafall otroligt skönt med mycket plats och förvaring!
 
Vill också passa på att tacka mamma, pappa, Malin, Pontus, farmor, Anders, Tobbe, Ann-Marie, Hasse, Johan, Nina, Andreas, Fredrick, Jesper, Lenny och Johanna för all hjälp i samband med flytten! Utan all er hjälp hade det aldrig gått :) TACK! 
 
 
2