Blommor på balkongen

I tisdags fick jag äntligen blommor planterade på balkongen. Med en liten bebis tar allt mycket längre tid så något man planerat kan ta flera dagar längre än man tänkt. Men vad gör det när man har världens finaste bebis :) Iallafall, i måndags följde svärmor med mig till Blomsterlandet så jag kunde köpa lite blommor. Blev liknanade som förra året och det mesta i vitt. Så gillar jag det :)
 
Så i tisdags kom min syster hit. Vi tog en lång promenad längs älven först och sedan följde hon med hit och underhöll Julia medan jag planterade lite snabbt. Tyvärr hade lillan ont i magen under tiden så jag fick ta nån paus för att gå och vagga henne. Det blev bättre rätt snabbt som tur var och då somnade hon :)
 
Stjärnöga är en favorit som återkommer varje år på vår balkong :)
Jordgubbs-och smultronplanta. Köpte såna förra året för första gången och fick faktiskt några bär på båda!
Vita pelargoner är en annan favorit. Har aldrig gillar pelargoner innan, men har sedan några år tillbaka förälskat mig i dom vita!

Promenad i regn

 
Idag bjöd Karlstad inte på någon sol överhuvudtaget. Därför gjorde det inte så mycket att Julia ville äta typ hela förmiddagen och jag därför blev kvar i sängen bra länge. Fredrik var gullig och gjorde iordning frukost på sängen åt mig så mat hann jag få i mig iallafall :) Efter 14 när Fredrik precis åkt till jobbet kom Anna hit några timmar. Julia ville amma lite till sedan tog vi en promenad. Först släppte vi hundarna så dom fick springa av sig och busa lite sedan gick vi en lång härlig promenad. Det regnade inte först men det hade gjort innan så det var frisk och härlig luft. Efter ett tag kom regnet igen och jag fick inviga det nya regnskyddet till vagnen. Gillade inte det man fick med till buggan så vi köpte ett vanligt svart från BRIO som funkade bättre :) På vägen gick vi förbi en massa syrenbuskar. Dom luktar ju så otroligt gott och jag norpade åt mig några kvistar från ett träd. Jag blir så nervös när jag gör såna grejer och skyndar mig alltid innan nån ser mig. Känner mig ungefär som när man var liten och pallade äpplen eller liknanade :) Nu står dom iallafall på vardagsrumsbordet och luktar alldeles ljuvligt!

Viktuppgång

 
Idag har vi varit på BVC och vägt lillskruttan igen. För att sammanfatta lite snabbt så hade hon gått upp bra första gången vi vägde henne (hembesöket) men sedan hade hon bara gått upp ca 100 g på andra och tredje besöket. Något som fick mig att stressa upp rejält. Mådde så dåligt över tanken på att hon skulle vara hungrig hela tiden och inte få i sig nog. Hon såg dock ut att må bra hela tiden för hon skrek inte alls mycket men ville äta hela tiden. Jag lät henne göra det och vissa mornar hade vi maratonamning från ca 9 till 12. Det var jobbigt men allt för att försöka få igång mjölkproduktionen ännu mer. Iallafall, idag var det återigen dags för ett besök och behöver jag säga att jag var nervös? Som tur var kunde Fredrik vara med idag. Det kändes skönt att slippa gå dit själv. Jag vågade inte titta på vågen när dom la henne där. Jag bara satt och önskade att hon skulle ha ökat i vikt. Och det hade hon, med besked! Över 300 g hade hon gått upp och då var det inte långt ifrån att tårarna kom kan ja säga! Vilken glädje och lättnad. Det går inte att beskriva! :)
 
2