Påskpysslat

 
Denna vecka är det ju påsk och därför pysslade jag ihop detta lilla blomsterarrangemang i helgen. Är egentligen rätt dålig på allt vad blommor heter men detta blev jag faktiskt rätt nöjd med :) Brukar inte pynta så mycket på påsk då jag inte är överförtjust i massa färger men lite ska man allt ha tycker jag. Blir nog en påskkärring och lite fjädrar också, men sen får det vara bra ;)
3

Helgen

Nu har det gått ett par dagar sen sist igen. Jag hinner verkligen inte med bloggen som jag vill. Trots att jag inte längre jobbar är dagarna fullbokade hela tiden! Det är ju skönt ifs men det är mycket mer jag skulle vilja hinna med :) Nåja, så är det! Sen vore det ju mycket roligare att blogga om man fick lite mer respons från er läsare också! Jag ser ju att ni läser :)
 
Ja vad har hänt sen sista då? I lördags var jag och Fredrik på barnmässan för första gången. Blev inte så imponerad som jag trott och Fredrik var inte speciellt pigg heller eftersom han precis varit sjuk, så vi stannade inte speciellt länge. Nån goodiebag fick vi med oss, vi träffade två av familjerna från Familjen Annorlunda på tv4 och köpte lite småsaker iaf så helt misslyckat var det inte ;)
 
I söndags gick dagen i ett kan man säga. Först husvisning och sedan kalas för Nina som fyllde 23 år samma dag :)
 
 
Presenten från oss.
 
 
Theo är som vanligt väldigt nyfiken och ville vara med när hon öppnade presenterna. Godingen <3
 
Senare på kvällen beställde vi kinamat och åt tillsammans :)
 
2

Föräldraträff

Förutom att det var vår årsdag igår var det också dags för den andra träffen med föräldragruppen. Lagom till detta lyckades Fredrik bli ordentligt sjuk med feber och alltihop så jag fick gå ensam. Det kändes inte jättekul då alla andra kommer i par (alla utom en till) och man gärna vill göra detta tillsammans. Men men är man sjuk så är det inte mycket att göra åt tyvärr. Det gick bra ändå och det var trevligt. Pratade mycket med en tjej som hette Veronica. Väldigt trevlig tjej :)
 
Igår var temat barn och amning. Först kom en kvinna från BVC och pratade lite om deras verksamhet. När hon gått pratade vi mycket om barn i allmänhet, om hur det går till efter förlossningen, vilka tester som tas, hur länge man får stanna o.s.v. Hon tog även upp plötslig spädbarnsdöd och att barnen ska ligga på rygg och sova. Ingen vet ju vad plötslig spädbarnsdöd beror på men dom såg en ökning av antal fall när barnen sov på mage så som sagt, dom rekommenderar ryggläge. Vi pratade även en del om amining och vi fick se en liten film där dom förklarade hur det funkar, hur man ska göra o.s.v Väldigt lärorik film faktiskt! Det sista vi gjorde var att göra ett besök inne på BVC så vi fick se hur det såg ut.