Grillning

I lördags kväll efter att vi varit och badat hela eftermiddagen bestämde planerade vi in en grillning tillsammans med Fredrick och Anna. Svärföräldrarna har precis byggt ett trädäck och satt upp en stor och fin pavoljong, och dom var snälla nog att låta oss vara där och grilla. Vi träffades runt 20.00 och hade en toppenkväll på alla sätt och vis. Dom är verkligen fina vänner och vi har alltid så trevligt tillsammans. Därför blev klockan närmare 01.00 innan vi packade ihop och åkte hem igen. Julia var med lite i början och satt så snällt i babysittern svärföräldrarna har hemma hos sig. Hon somnade sedan runt vanlig tid (ca 21.00) och sov sedan resten av kvällen. Jättemysig kväll verkligen, och ett stort tack till bästa svärföräldrarna som lät oss vara där! :)
 
 
 
 
 
 
 

Sol & bad

 
Lördagen bjöd också på riktigt fint väder över Karlstad! Messade min bror och frågade om han ville med oss ut och bada. Det ville han men han jobbade tyvärr till 14.00 så vi fick vänta till efter det. Fredrik hade fått tips om en jättefin sandstrand av en arbetskamrat så vi åkte för att leta rätt på den. Vi hade tyvärr ingen tur med det och fick åka hem igen och vänta på att Pontus skulle sluta jobba. Då fick det bli Mariebergsskogen istället. Jag tycker att det är väldigt bra där faktiskt men trivs inte bland så mycket folk nu. Inte långt efter en förlossning + bikini är ingen rolig kombination :/ Men vi låg där ett tag iallafall och solade. Jag och Pontus badade även en gång men att han var så sån badkruka det visste jag inte.. hehe ;) 
 
Innan vi åkte hem tog vi med Julia ner till strandkanten så hon skulle få känna på vattnet för första gången. Var beredd på tårar men det gick väldigt bra. Hon doppade fötterna flera gånger och på slutet stod hon t.o.m kvar utan att dra upp fötterna igen. Det är mammas tjej det ;)
 
 
 
 
 
 
 

Semester!

 
I fredags klockan 12 gick Fredrik äntligen på 4 veckors semester. Det firade vi med att låna svärföräldrarnas båt och åka ut på sjön. Fredrik la i båten själv för första gången och det gick jättebra trots att iläggningsplatsen var hemsk! Det tog ett tag innan vi kom iväg för det var mycket som skulle fixas innan. Efter ett tag var vi iallafall klara och kunde åka. Theo tog vi med oss (han älskar att bada och blir mer vild än tam vid såna tillfällen) och Milton fick stanna hemma hos svärföräldrarna. Det var nog tur det för jag hade fullt upp med att ta hand om Theo och Julia medan Fredrik körde båten!
 
Vi hittade ett fint litet berg på andra sidan sjön som vi la till vid. Sedan var det bara att börja bära saker igen. Det är mycket man ska ha med sig när man har barn minsann :) Theo hoppade i sjön direkt med flytväst och allt! Det syntes verkligen hur kul han hade. Julia la vi under ett paraply på en massa filtar och täcken. Där trivdes hon bra och somnade efter en liten stund. Själv passade jag på att ta ett dopp igen. Jag älskar verkligen att bada och kan ligga i hur länge som helst vanligtvis. Nu vill jag dock inte göra det med tanke på mjölkstockning och liknanade.
 
Efter en stund blev vi hungriga men kom då på: Vi hade glömt maten i bilen! Vi hade packat ner vatten och korvbröd i kylväskan men korven hade vi köpt påvägen så den blev kvar i bilen.. Så en engångsgrill, lite vatten o korvbröv var vad vi hade :) Behöver ja säga att vi inte åt något? :P Men på grund av det åkte vi hem lite tidigare tyvärr. Grillningen blev hemma hos svärföräldrarna istället. Inte riktigt planerat men det funkade också :)
 
 
 
 
 
 
 
 
1