Sparkar

Bild från fotograferingen med Marre i vecka 27.
 
I lördags gick vi in i vecka 28 o hjälp vad fort tiden går nu alltså. I fredags när jag låg i soffan började det sparkas rejält och man såg verkligen hur magen rörde sig vid varje spark. Det såg så lustigt ut att jag brast ut i skratt varje gång. Visade Fredrik och han fick se det en gång, men sedan var det tydligen slut med att visa pappa. Annars börjar sparkarna bli riktigt starka nu. Ibland när jag ligger på sidan så sparkas det riktigt hårt där. Jag rycker till varje gång och börjar oftast skratta för det kittlas rejält! Lilla busunge, undrar vad du pysslar med därinne?
 
 
 
2

Gravidbola

 
När jag fyllde år fick jag detta fina smycke från Proud mama, av mamma och pappa. Det är en såkallad bola som avger ett plingande ljud när man rör på sig. Det ska fungera rogivande för bebisen och den ska även fungera som ett tryggt läte för bebisen när den sedan är född. Väldigt fint tycker jag, och för mig som älskar långa halsband i silver passar det ju som handen i handsken :) Hade ett sånt här halsband innan men inte alls lika fint som detta. Det var inte i äkta silver och istället för silverkedjan har den ett svart läderband.

Söndagsshopping

Idag blev det en spontan tur på stan med Marre. Hon messade och frågade om jag ville följa med en snabbis och det gjorde jag ju såklart! Vi ses så sällan nuförtiden så man tar varje tillfälle som ges att faktiskt ses och prata ikapp om allt och inget :)
 
Jag skulle inte ha något speciellt. Eller jo förresten, jag skulle kolla på en klänning eftersom vi är bjuda på Nils dop i mitten av februari. Då vill man ju absolut ha något fint på sig, men det är inte det lättaste att hitta något sådant i garderoben nu med magen som växer. Hittade iallafall en jättefin som jag tror och hoppas fortfarande passar då, hehe! Liten fick såklart något också. Jag är hopplös men jag kan inte låta bli bebisavdelningen. Denna gången blev det bara ett par sparkbyxor eller vad man kallar dom. Bruna i manchester. Helt gudomligt söta och dessutom på rea. Jättebra :) Förutom klänningen blev det faktiskt lite mer till mig idag. Har nästan inte köpt något alls till mig själv sedan jag blev gravid men nu köpte jag faktiskt en tröja och en mammaklännig. Dessutom unnade jag mig en ny parfym från Ralph Lauren. Den doftar helt ljuvligt!