Torsdag

Börjar detta inlägg med att gratta min mamma (och mig själv) på namnsdagen idag ;) Hade helt glömt bort att det är Maria-dagen idag, och mamma fick påminna mig om det när hon ringde förut. Illa!
 
Andra dagen av min ledighet är snart till ända och vad har jag gjort idag då? Jag började dagen med lite solning på balkongen faktiskt! Eftersom vi har förmiddagssol där och det blir skugga redan vid 1 på dagen så passade jag på det första jag gjorde. Jättehärligt var det! Sedan klädde jag på mig och tog med mig hundarna ut på en långpromenad. Solglasögonen satte jag på mig också men det hade jag inte behövt. Redan när jag kom ut så var solen borta igen. Trist! Skönt iallafall att jag fick den lilla stunden på balkongen innan :)
 
När vi kom tillbaka in fick jag bära in båda hundarna i duschen för dom var minst sagt smutsiga. Inte det bästa dom vet men ibland måste man :)
 
Såhär "fin" var jag sa Theo :)
 
Efter promenaden var jag rejält trött så jag la mig i soffan och kikade på Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" Jag har sett bitar av den innan men inte hela showen, så nu var det dags :) När Fredrik vaknat upp vid 3 (han jobbar natt) så klädde vi på oss igen och åkte för att köpa hundmat. När vi kom hem åt vi mat samtidigt som vi såg ännu en Irene Huss film. Resten av kvällen blev rätt lugn, jag har känt mig väldigt sliten hela dagen och man måste lyssna på kroppen ibland och vila! (trots att jag sällan har ro till just det)
 
 
1

Första lediga dagen

 
 
Vaknade upp min första lediga dag till strålande väder. Hur härligt som helst, speciellt eftersom jag skulle träffa Anna en timme senare för en promenad. Vi bestämde oss för att gå in till stan för att kika lite på Akademibokhandelns bokrea. Var en underbar promenad in till stan och solen värmde så skönt. Jag fick lite problem med farten efter ett tag så vi fick sakta ner lite. Det känns minst sagt märkligt att inte orka som innan. Jag hade ändå tränat upp konditionen en del innan graviditeten och sedan var den bara borta igen. Men men det är som det är och det gick ju lika bra att gå i lugnare tempo :)
 
Bokrean var inte jätteimponerande tyvärr. Anna hittade två böcker (dock inte på rea) men jag gick därifrån utan att köpa något. När vi var klara där gick vi vidare till Kappahl för jag skulle kika efter en bebismössa till BB. Vill ha en fin så h*n slipper den man får på BB. Den var tyvärr slut så det blev inget köp där heller. Efter Kappahl gick vi vidare till Åhléns. När jag var där med Fredrik för ett par veckor sedan hittade jag ett jättefint tidningsställ i plexiglas. Tycker såna är så fina! Tyvärr var det lite för dyrt så det blev inget köp då. Igår fick jag en rabattkupong så då tänkte jag passa på! När jag kom dit såg jag också att dom sänkt ett av dom med 100 kr p.g.a en liten repa. Det är inget som kommer synas med tidningar i ändå så jag tog det. Nästan 200 kr billigare fick jag det. Var rätt så nöjd när jag gick därifrån :) Nu har jag nånstans att förvara alla fototidningar! 
 
Nu på eftermiddagen har vi varit på husvisning. Ett hus som faktiskt överraskade mig på ett positivt sätt, men det blir nog ändå inget köp denna gången. Var några saker som vi inte var nöjda med, bl.a förvaringen. När man bott såhär litet (och med dålig förvaring) som vi gjort nu i nästan 7 år så inser man hur viktigt det faktiskt är med bra förvaringsmöjligheter. Det är helt omöjligt att hålla bra ordning annars.

Sista arbetsdagen

 
Igår gjorde jag som sagt min sista dag på jobbet och den började jag med fika tillsammans med alla arbetskamrater. Under dagen var det flera som kom och önskade mig lycka till, och jag fick t.o.m en kram av några. Fina arbetskamrater har jag och jag kommer sakna dom! 
 
Är svårt att förklara känslorna jag kände igår. Sista arbetsdagen på kanske 1 helt år. Jag har ju gått till jobbet varje dag i flera år och så helt plötsligt ska jag inte dit. Jag har inte ens varit hemma för sjukdom på typ två år så märkligt känns det! Och att inte få träffa arbetskamraterna känns också sorgligt såklart. Samtidigt så är jag så glad att jag fick graviditetspenning och får va hemma och vila upp mig innan. Det är inte alla som har den möjligheten. Jag får helt enkelt åka dit och hälsa på när den lilla tittat ut sedan. Under tiden får jag passa på att förbereda med allt här hemma. Ska försöka rensa ur alla skåp och garderober bl.a, och det tar ju lite tid. Speciellt nu när jag inte är världens smidigaste!