Grattis mamma/mormor

Mormor och Julia på Malins födelsedag den 4 juni.
 
Idag säger vi Grattis till världens bästa mamma/mormor som fyller 55 år idag! Hon jobbar eftermiddag så vi firar henne först på lördag. Det gör ju inte så mycket heller då vädret ska bli bättre då än det varit idag :)
 
Mamma: Tack för att du alltid ställer upp för oss och finns där i alla lägen. Man kan alltid lita på att du finns där med en hjälpande hand om det behövs. Hoppas du fick en fin födelsedag trots att den fick spenderas på jobbet :)
 
 
1

Dopbilder

 
 
Har fått påtryckningar från flera håll att det är dags att ta upp bloggandet igen, så jag ska göra ett försök. Jag har verkligen inte haft tiden under sommaren då vi gjort så mycket annat kul. Ni som följer mig på instagram (amyren87) har fått lite fler uppdateringar iallafall :)
 
Har tänkt skriva lite om Julias dop som var förra helgen, men tills jag gör det bjuder jag på dessa dopbilder jag fotat på Julia :) Inte en jättelätt uppgift då hon helst av allt ville äta upp rosetten. haha!
 
 
2

Dop och bröllop

 
Igår var vi på ett alldeles underbart dop av lilltjejen här ovan. Mamma Jenny och pappa Henric gifte sig samtidigt och alltihopa var verkligen helt otroligt fint. Kärnåsens hembygdsgård var platsen och det passade verkligen perfekt för både dop och bröllop. Väldigt idylliskt med gamla hus och gärdsgårdar. Dessutom sken solen under hela cermonin och ja.. Det var magiskt!
3