Bf+2

Ja då sitter jag här och knåpar ihop ännu ett inlägg om ännu en dag över tiden. Men inatt trodde jag verkligen att det var på gång. Somnade rätt sent (efter halv 2 nån gång) och vaknade igen vid halv 3 kanske. Fredrik jobbar natt denna veckan så jag sover alltid oroligt då, men nu är det ju ännu värre när han inte är hemma på nätterna.
 
Iallafall, inatt vaknade jag av en kraftigare känsla av molande mensvärk i ryggen. Den höll i sig hela tiden och tillslut ringde jag Fredrik. Inte för att han skulle komma hem utan mest för att ha nån att prata med tror jag. Det gav sig inte iallafall och efter ett tag började jag klocka värkarna. Dom kom med ca 10 minuters mellanrum hela tiden och det gjorde rätt ont! Kändes inte kul att ligga där helt ensam då inte. Messade med Fredrik hela tiden och efter 5 på morgonen bestämde han sig för att komma hem. När han väl var hemma kändes det mycket bättre och efter nån timme somnade jag ifrån alltihopa. När jag vaknade sen vid 10 var det inte alls lika intensivt längre. Tog med mig hundarna ut på en promenad med Lovisa och Nils och då kändes det ännu lite bättre. När vi kom in tillbaka käkade jag lite frukost sedan kom Lovisa och Nils upp och gjorde oss sällskap i några timmar. Nils provsov buggan och den fick nog godkänt tror jag ;)
 
Nu på eftermiddagen har jag känt av halsont och lite känsla av att vara sjuk. Det vore verkligen värsta tänkbara tillfället att bli sjuk nu så jag hoppas det går över!!!
2

Bebismys!

Här är det fortfarande väldigt lugnt och nu ikväll har vi varit och hälsat på lilla Ronja igen. Ja hennes föräldrar också såklart ;) Oj vad hon hade växt! Hon är nu 3 månader och det var stor skillnad mot när vi träffade henne förra gången. Då var hon vara 3 veckor gammal! Dom växer verkligen fort dom små liven. Det är nästan så man blir lite stressad på hur fort det går trots att vårt lilla hjärta inte ens är född än :P
 
 

Bf+1

Så har vi officiellt gått över tiden! Det känns konstigt för nu har man inget datum att gå efter längre, det daturmet passerades ju igår :/ Har inte känt så mycket än heller. Lite mensliknande smärtor igår och imorse men väldigt svagt. Är så många som skickar sms och ringer o frågar hur det går nu. Jättegulligt att det är så många som bryr sig <3
 
Igår chansade vi lite och åkte till Grums för att grilla med Johan och Nina. Svärmor och svärfar var också med så det var trevligt :) Vi åt lite senare på kvällen så att sitta ute gick tyvärr inte. Synd eftersom det var så fint väder igår :)
 
 
2